Teitur: Miljøtræning Tinne Kamm: Teori og praksis

Lørdag den 21. maj 2022

Miljøtræning med Tinne Kamm fra TK-Hesteterapi.

Miljøtræning med Tinne Kamm tager afsæt i adfærds- og indlæringspsykologiske teknikker og teorier. Vi starter med en teori-del fra kl. 10-12, hvor man bliver introduceret til de bagvedliggende teorier og teknikker for selve den praktiske del af miljøtræningen. Lokationen for teorien vil blive annonceret på mail når vi kommer tættere på dagen.

Der vil i den praktiske træning være individuel instruktion af de enkelte ekvipager, så man får tilpasset og målrettet træningsteknikkerne til den enkelte hest og specifikke situation eller udfordring man står med. Denne del finder sted på Lennas bane startende fra kl. 13.

Der lægges stor vægt på, at de teknikker og metoder vi bruger i miljøtræningen også kan implementeres og anvendes i situationer i hverdagen, på tur, til stævner, mm.

Det anbefales, at man starter med at arbejde med hesten fra jorden, så man får godt styr på teknikkerne inden man rider hesten gennem banen. Afhængig af hesten vil man godt kunne nå både at arbejde fra jord og ride den, så længe man har udstyr med til begge dele.

Pris:
225 kr. per ekvipage for teori og træning i praksis; ekskl. SPORTI-administrationsgebyr.

Holdstørrelse:
4 ekvipager pr. hold – man træner 1 timer pr. hold.

Holdsammensætning: Der tages højde for erfaring, alder, mod og øvrige præferencer.

Alle kan deltage.

Du kan læse mere om Tinne Kamm og TK-Hesteterapi på www.tk-hesteterapi.dk

OBS: Baneleje afregnes med Lenna på dagen.

Arrangørens kontaktinfo

Teitur Amager



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Lennas bane
Tømmerupvej 261
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil