Røkkvi: Ungdomsleir 2024

4. - 9. august 2024

5 tilmeldte, 5 ledige pladser

Velkommen til ungdomsleir med egen hest på Bråta gård, hos Hestelykke og Røkkvi islandshestklubb!

Bli med søndag 4 august til fredag 9 august 2024 for noen hyggelige, lærerike og sosiale hestefylte dager! Oppmøte søndag ettermiddag, innlosjering av hester og deltagere. Undervisningen og ridningen vil kunne tilpasses individuelt, så alle er velkommen uansett nivå.

Her er det muligheter for felles tur, privattimer, gruppetimer, aktiviteter som flaggritt, gymkhana, bading, skogtur osv. Mulighetene er mange!

Instruktør er Kristina Madsen, hun har hele livet drevet med islandshest og konkurranseridning, hun driver til daglig med trening, salg og undervisning på Hestelykke i Kongsberg. Hun er en instruktør med øye for de små detaljene, fokus på å jobbe på hestens premisser og utvikle gode ryttere. Ved mange deltagere vil Kristina få bistand med undervisningen gjennom uken.

Praktisk info om helgen:

Alder: 12-18 år, alle får tildelt boks eller utekve de kan bruke til hestene gjennom helgen – høy er inkludert i prisen, men husk kraftfor om du bruker dette og egen vannbøtte.

Overnatting for deltagerne blir i «Blåbærhytta» her er det dusj og toalett, samt kjøkken med langbord hvor måltidene vil ta plass. Det vil bli servert mat til alle måltider og dette er inkludert i prisen. Det må det beregnes at man deler rom med andre deltagere, det er 10 sengeplasser. HUSK: sengetøy og håndklær (og godteri 😉)

Deltagerpriser kr. 4900,- (Røkkvis medlemmer kr. 4500.-)

Førstemann til mølla, 10 plasser! Ved flere på venteliste ser vi på muligheten til å øke deltagerantallet!

Ved matallergier eller andre ting vi bør vite om, gi oss beskjed i god tid i forkant eller skriv det ned i kommentarfeltet i påmeldingen her!

Alle deltagere vil motta et informasjonskriv når de er påmeldt. Ellers er det bare å ta kontakt med oss om du skulle ha spørsmål 😊

Det må forevises gyldig vaksinasjonskort/egenerklæring. Refusjon av kursavgift kun mot fremvisning av legeattest/veterinærattest. Priser er eksl. Sporti administrasjonsgebyr.

Velkommen til Røkkvi, Hestelykke og noen hyggelige leirdager med hest i fokus! Ta kontakt om du har spørsmål!

Arrangørens kontaktinfo

Røkkvi Islandshestklubb



Se arrangørklubben på SPORTI

Røkkvi Islandshestklubb (NO)

Mødested/startsted

Bråtaberga 97
3614 Kongsberg
Norway Vis på kort Navigér hertil