Isafold: Påskekursus med Eyjolfur Isolfsson

6. - 7. april 2012

Forhåndstilmelding for medlemmer af Isafold

Eyjolfur er chef træner på Hólar på Island, og holder mange kurser verden over. I gennem de sidste år har vi også her i Isafold haft rigtig gode kurser med ham.

Du kan tilmelde dig til at deltage enten på grundkursus eller på fortsætter-kurserne, hvis du tidligere har været med på grundkursus. Om vi får flere niveauer på fortsætter-kurserne afhænger af, om der kommer nogen som allerede har været på første fortsætter-kursus. For at få det hele til at gå op, skal vi helst have mindst 4 tilmeldinger til de forskellige niveauer, da vi rider i hold af 4 ryttere.

Der er plads til 12 ryttere på kurset og der rides 3 x 4 ryttere både formiddag og eftermiddag begge dage. Der er teori begge dage.

Kurset bliver denne gang holdt i Påsken – langfredag og påskelørdag:

Dato: Fredag den 6. og lørdag den 7. april 2012.

Sted: Arden Sportsrideklub, Brovej 5, 9510 Arden.

Pris: 1200 kr. + gebyr på 10 kr. for tilmelding på SPORTI

Program:

  • Ridning: 9-12
  • Frokost: 12-13
  • Teori: 13-14
  • Ridning: 14-16.30 (lørdag 14-15.30)

Deltagerne skal selv medbringe mad og drikkevarer.

Tilmelding: på SPORTI fra torsdag d. 1. marts 2012 kl. 18.00. Tilmelding er alene åben for klubbens medlemmer frem til torsdag d. 15. marts, hvor evt. resterende pladser udbydes til andre interesserede.

For at så mange medlemmer som muligt kan komme med på kurset, kan der kun tilmeldes en hest pr. medlem i perioden fra 1. til 15. marts. Herefter kan man tilmelde sig med en ekstra hest, hvis kurset ikke er fyldt op.

Ved tilmelding skrives under bemærkning om du er med på grundkursus eller på fortsætterkursus.

Skriv også gerne hestens alder – det er særlig vigtigt for helt unge heste, så vi kan lave så ensartede hold som muligt.

Tilmeldingen er bindende og ved afbud kan pladsen kun sælges via klubben. Klubbens medlemmer er velkomne som tilskuere. Det er gratis.

Yderligere oplysninger: Kaj Hansen tlf. 22 30 20 24

Vi håber på rigtig stor tilslutning. Isafolds bestyrelse.

Arrangørens kontaktinfo

Isafold



Se arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Arden Sports Rideklub
Brovej 5
9510 Arden
Danmark Vis på kort Navigér hertil