DI: Ungdomselitesamling på Skovgaarden

4. - 5. maj 2024

11 tilmeldte

Vores 4. samling den 4.-5. maj bliver afholdt på Skovgaard, Segnerøddalsvej 6, 2970 Hørsholm, hvor der både er ridehus og ovalbane. Vores landsholdstræner Toni kommer og underviser med henblik på at lære dig og din hest bedre at kende, så han bedst muligt kan støtte dig til NM, hvis du kommer på landsholdet. Som udgangspunkt rider man 40 min. eneundervisning ved Toni. Her er det muligt at tilkøbe en ekstra plads, hvis du ønsker at have to heste med eller ride både lørdag og søndag, så længe der er ledige pladser.

Cecilie vil også holde et oplæg med fokus på det videre arbejde med værdier, drømme og et fokus på, hvordan du bliver mere af det menneske, du drømmer om at være. I forlængelse af dette, vil hun holde korte individuelle samtaler med jer for at få en forståelse for, hvordan hun bedst muligt kan klæde dem mentalt på til at kunne være bedst når det gælder.

Det praktiske:
De ryttere, der bor på Sjælland lader hesten overnatte ”hjemme”. De ryttere der kommer fra andre steder i landet, vil vi finde lokal overnatning til for både hest og rytter hos de eliteryttere, der bor i området.

Deltagere som ikke rider om formiddagen skal gerne ankomme senest kl. 12:00 om lørdagen.

Der er mulighed for at lave folde til hestene. I skal selv have wrap/hø og kraftfoder med til jeres hest samt foldmateriale, hvis du ønsker at lave en fold til din hest.

Priser:

  • Deltagergebyr: 350,- kr.
  • Undervisning med Toni kr. 650 pr. 40 min.

Priserne er ekskl. SPORTI administrationsgebyr.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk Islandshesteforening, Eliteudvalget



Se arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Skovgaarden
Segnerøddalsvej 6
2970 Hørsholm
Danmark Vis på kort Navigér hertil