ASKA: Klubdag med dommer

Lørdag den 4. maj 2024

11 tilmeldte

ASKA Klubdag handler denne dag om, at vi gerne vil gøre alt, vi kan for at forberede dig på dit næste stævne, eller blot forbedre den måde du rider din hest. Ved tilmelding her får du en unik mulighed for at ride foran dommer Berit Ertman. Du skal hjemmefra have forberedt dig på, hvad du gerne vil vide lidt mere om. Det kan f.eks. være: Hvor langt skal min hest strække sig i skridten, må jeg vende volte, er min langsom tølt langsom nok, er min pas hurtig nok, er mit bid godkendt osv. osv.

Du skal tilmelde dig for at få tid med Berit og hver equipage får min. 5 minutter på ovalbanen sammen med Berit. Tiden afhænger af, hvor mange tilmeldinger der er, da vi ønsker flest muligt kan deltage. Så husk at tilpasse dine spørgsmål til den tid, du har til rådighed. 

Husk det IKKE er en undervisning, men mere afklarende spørgsmål omkring hvad der giver dig de højeste karakter, og hvordan du måske med blot en enkelt lille ændring kan ride endnu bedre. Det er dig, der spørger, og Berit er svarer/guider ;-)

Tilmelding er gratis for medlemmer og sidste frist for tilmelding er søndag d. 28. april kl. 23.59. Eftertilmelding er kun muligt i det
omfang, der er ledige pladser.

Det er muligt at ønske, om man vil rideformiddag eller eftermiddag, men vi kan ikke love, at det lykkes, at opfylde alle ønsker.
Man rider en af gangen på ovalbanen, men før, i pauserne og efter programmet, er det tilladt for alle medlemmer at bruge ovalbanen.

Banekort er ikke nødvendig denne dag, men husk du med ASKA rabat kan købe det til kun 300 kr. for et helt år eller 200 kr. for et halvt år ved henvendelse til Vilhelmsborg.


Et par dage inden klubdagen sendes programmet ud pr. mail til alle tilmeldte, og heraf fremgår det, hvornår du har tid med
Berit.

Alle tilskuere er meget velkomne og skal ikke melde sig til her på Sporti. Der vil være kaffe og kage i løbet af dagen, men medbring evt. selv en stol. 

Arrangørens kontaktinfo

ASKA



Se arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborgs Øst Anlæg - Ovalbanen
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil