Gullfaxi: Weekendtur

5. - 6. april 2014

Velkommen til Gullfaxi weekendtur i Nørreskoven på Als.

Hytten ligger smukt i udkanten af Nørreskoven kun få meter fra østersøen. Der kan ikke køres helt ind til hytten, derfor skal du stoppe ved Campingpladsen og gå resten af vejen (ca.30 m), læs hesten af og sæt den på fold, hent resten af dine ting og flyt bil og trailer til p plads ved Fynshav færgeleje. Fra P-plads til hytten er der 50 m ad stranden eller gennem en lille skov. Nærmere info ved ankomst. Vis hensyn til campingpladsens gæster.

På plænen ved hytten sætter vi fællesfolde op á 3-4 heste. Hvis din hest ikke kan gå med andre (opfører sig pænt) medbringer du selv foldmateriale. Alle rydder 100% op efter sin hest, ingen møg, halm eller hø må ligge tilbage når vi forlader pladsen.

Du medbringer: madpakke og drikkevarer til lørdagsrideturen – drikkevarer til aftenen – soveting og hvad du ellers skal bruge til dig selv – foder, hø, spande til din hest.

Vi rider lørdag omkring kl. 13, frokosten spiser vi i skoven, turen varer 2-3 timer incl. pause. Der rides i et tempo så alle, også børn, kan være med. Der er kaffe og kage i hytten når vi kommer hjem – derefter gør vi klar til aftenen.

Omkring 19-19.30 spiser vi, menuen incl. dessert, snacks og kaffe sørger vi for, øl og vand kan købes til meget rimelige priser, ellers medbringer du selv det du vil drikke. Hvis du kan synge, danse eller på anden vis bidrage til aftenens program er du meget velkommen til det.

Søndag er der morgenmad omkring kl. 9. Derefter opdeling i hold, et der rengør hytten og et andet ved hestene. Vi læsser alle ting i en eller flere biler og kører det hele over på P-pladsen ved trailerne. Når vi er færdige med oprydningen, rider vi en tur på 1-1,5 time og slutter på p pladsen ved trailerne. Når hestene er sat på trailer serverer vi en dejlig suppe, så I har lidt at køre hjem på.

Hele weekenden alt incl. 300 kr
Hele weekenden for børn (under 10 år) 250 kr
Kun aften (voksne) 165 kr
Kun aften (børn) 90 kr

Mødested/startsted

Naldmosehus
Naldmose 12
6440 Augustenborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil