Gullfaxi: Rømøtur

12. - 14. september 2014

Velkommen til Gullfaxi Rømø tur 2014

I ”teamer op” i grupper op til 6 personer (der er plads til max 6 i hytterne.. Jo flere i er i en hytte, jo billigere bliver det. ”Hytteformand/Quinde bestiller den valgte hytte og antal ”madpakker” og antal heste.

Rundtømmerhytte: en doppeltseng, 2 køjer og plads til 2 på hemsen (brusebad)

Vadehavshytte: 2 doppeltsenge, en udtrækssofa i stuen til 2 (badekar og en balkon på 1´ste sal)

De valgte hytter ligger direkte ned til Kommandørgårdens legeland og ud til markerne hvor hestene går. Mellem hytterne og legeland er der en stor p plads med rigelig plads til trailerne.

Foldmateriale, foder og lignende til din hest og morgenmad til dig – medbringer du selv.

Vi har fået Saloon Antanas som ”vores” i de dage vi er der, vi skal selv gøre rent så vi regner med at alle hjælper til Drikkevarer tager i selv med.

Vi ankommer fredag i løbet af dagen, drej til venstre i krydset efter dæmningen og kør ligeud nogle kilometer – efter bageren ca 400 m, drej til venstre (Rømø Legeland) kør lige frem, p pladsen er sidste stop!

I afhenter jeres nøgle til hytte i receptionen på hotellet – reserveringer står i hytteformandens/quindens navn. Vi kan komme ind i hytterne efter 16.00 –

Aftensmad fredag omkring 19-19.30: Chilli con Carne med hvidløgsbrød og salat (Saloon Antanas).

Lørdag: vi er klar til at ride omkring kl 11, vi rider i grupper (de hyggelige, de hurtige og de meget hurtige, de der vil svømme en tur med hesten og de der ikke vil) Der er frokost på stranden eller i klitterne afhængigt af vejret (sandwich eller grillpølser incl en øl eller sodavand)

Efter hjemkomsten er der ”fri leg”, tag en tur i svømmehallen(med i prisen) i legeland eller måske på shoppetur hos Hyldahls – eller tag en svømmer i vesterhavet.

Lørdag aften omkring 1930-20: BBQ, 3 slags kød og grillpølser, kartoffelsalat, kartoffelgratin, brød og forskellige salater. (Saloon Antanas)

Søndag: hytterne skal afleveres rengjorte senest kl 11, alle rydder op efter deres heste ! Alle der har lyst rider en afsluttende tur efter oprydning, trailerne må gerne stå lidt længere på p pladsen.

Input til rideruter, festlige tiltag til aftenerne modtages gerne. Ægtefæller og børn der endnu ikke er medlemmer er naturligvis velkomne.

Morgenbuffet kan bestilles på hotellet, bare sig det når du henter nøglen i receptionen. Hvis du ikke kan komme med egen hest har du mulighed for at leje, ring til Kommandørgården direkte 74755122

Vi glæder os til at se jer !

Mødested/startsted

Kommandørgården Rømø
Havnebyvej 201
6792 Rømø
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Kør forbi hotellet og ind ved legeland.