Jökull: Molstur 2015

24. - 25. januar 2015

Indbydelse til Jökull Molstur 2015, Bogensholmlejren, Fuglsø

Bogensholmlejren er en spejderlejr af ældre dato, med plads til 100 overnattende, fordelt på 4 og 8 sengs rum i køjesenge. Der er madrasser, men ingen sengetøj. Nogle rum har bad til, andre har store baderum tilknyttet.

Alle er velkommen fra fredag kl. 16, vi serverer løbende Chili con carne når I ankommer fredag og baren bliver åbnet, så vi håber på at kunne starte hyggen allerede fredag.

Endelig er det lykkedes os! vi har fået vores projekt, mobilboks op at køre, så i år kommer hestene til at stå lige uden for døren af lejren, på boldbanen i ordentlige bokse. De kommer til at stå 2 og 2 sammen i 10 m2 store bokse. Hvis I ønsker en ene boks, kan dette tilkøbes for 300 kr, skriv til UT.

I skal selv medbringe hø, strøelse og vandspande og som sædvanligt skal I selv rydde op efter jer, det nye bliver at vi kun skal bevæge os 50 m for at fodre og sadle op.

For dem der er til det helt udendørs, bliver der i det lille stykke skov liiiiige ved siden af lejren, lavet 2 folde, en til vallakker og en til hopper. Der er plads til at I kan lave separat fold med eget udstyr, hvis det ønskes. Arealet er omkredset af træer, så der er god læ, men husk at det kan være meget koldt og ofte er vore heste meget svedige, så husk relevante dækkener. Medbring selv hø.

Fredag:
Ankomst fra kl. 16, indlogering, Chili con carne og salg fra baren.

Lørdag:
Morgenmad : Kl. 9-11
Ridning: Kl. 13-?
Suppe i lejren: Kl.17
Festmiddag: Kl. 19.30

Efter middagen spiller Djursland spillemændene og baren åbner.

Søndag:
Morgenmad Kl. 8-10
Ridning Kl. 11
Biksemad i lejren: Kl. 14

Har I spørgsmål til turen, så skriv til undertegnede på: conijn@mail.tele.dk 

På vegne af Molstur udvalget
Ellen Conijn

Dine valgmuligheder ved køb er:

1/ Deltagelse i hele Molsturen incl. overnatning, forplejning, rytterfest og plads til 1 hest i boks (deles med en anden). Ønskes eneboks, kan dette tilkøbes for 300,- (Jökull medlemmer 700,- / øvrige 800,-)

2/ Deltagelse i hele Molsturen incl. overnatning, forplejning, rytterfest og plads til 1 hest på fold. Medbring selv foldmateriale, hvis der ønskes enefold.

3/ Deltagelse på ture uden overnatning, rytterfest og opstaldning af hest(e). Forplejning på turen er incl. Ønskes deltagelse i rytterfest også, tilkøbes dette separat.

4/ Deltagelse i rytterfest lørdag aften.

5/ Eneboks - tilkøbes, såfremt man ikke ønsker at dele en mobilboks med en anden hest.

Arrangørens kontaktinfo

Jökull – Islandshesteforening



Se arrangørklubben på SPORTI

Jökull

Mødested/startsted

Bogensholmlejren
Fuglsøvej 27
8400 Ebeltoft
Danmark Vis på kort Navigér hertil