Snegla: Junior og ungrytterlejr 2016

1. - 5. august 2016

Sommerferien står for døren, og ved du ikke hvad du skal lave?

Er du mellem 11 og 18 år? Og har egen islandskhest? Så afholder Snegla igen i år et brag af en ridelejr.

Lejren starter mandag d. 1/8 og slutter fredag d. 5/8. Vi får besøg af nogle virkelig dygtige trænere, som alle har stort kendskab til den islandske hest. Det bliver nogle virkelig spændende dage med masser af sjov og lærerige timer.

Vi får besøg af:

Pernille Lyager startede selv i sine børneår som rytter på Snegla. Pernille afsluttede sin eksamen fra Hólar University i 2013 med højeste karakter i den afsluttende rideprøve. Hun har også gjort sig bemærket ved stævner i Island og var bl.a. vinder af A-flokkur ved Fjórðungsmót Austerlands 2013, hvor hun fik tildelt FT-prisen for “good horsemanship and riding”. Pernille underviser på alle niveauer og fokuser på at udvikle den enkelt rytter/hest ud fra deres individuelle niveau.

Lis V. Steffensen har rigtig mange års erfaring med heste og ridning, og de sidste 20 år med islandske heste. Hun er B-instruktør og underviser til daglig på Husby efterskole i ridning og hestehold m.m. Hun går meget op i at ridning skal være sjovt og let. En glad hest giver en glad rytter. Hun er selv en allround rytter og meget glad for at ride ALRID konkurrencer.

Det bliver 5 helt fantastiske dage med masser af sjov og spændende arrangementer. Til en formidabelpris 1450 kr. for snegla-medlemmer og 1750 for ikke-medlemmer. Overnatningen kommer til at foregå i Snegla’s rytterstue over stalden.

Står din hest ikke på snegla er der mulighed for døgn fold uden ekstra omkostninger. Du skal dog selv medbringe hegn og evt. hø og foder, samt spande til vand og div.

Tilmeldingen åbner for Snegla-medlemmer på SPORTI søndag d. 8. maj kl. 10

Tilmeldingen for alle søndag d. 29. maj kl. 10

Mange hestevrinsk Juniorudvalget

Vedr. spørgsmål kontakt Marlene på tlf. 28188196 eller mail: mlund1989@gmail.com.

Arrangørens kontaktinfo

Rideklubben Snegla



Se arrangørklubben på SPORTI

Snegla

Mødested/startsted

Islændercenteret Nr. Tolstrup
Flodgårdvej 6
7500 Holstebro
Danmark Vis på kort Navigér hertil