DM 2011 i Gæðingakeppni

3. - 4. september 2011

Igen i år inviterer Dyrdilmyri på opfordring fra DI til Danmarksmesterskab i Gæðingakeppni

Vi håber at genoptage succesen fra 2009 og 2010, og forsøger igen i år at lave en spændende dyst om hvem som bliver de kommende danmarksmestre i Gæðingakeppni. Der kåres danmarksmestre i klasserne: A-flok, B-flok, Ungdomsflok og Teenageflok. Endvidere kåres igen i år Danmarks bedste Gæðingakeppni hest?

Der er ingen adgangskrav – så op på hesten og kom og vær med!

Skal det igen i år være sjællænderne som tager alle titlerne? På nuværende tidspunkt ser det ud som om ekvipagerne på djævleøen er de eneste som kan ride Gæðingakeppni, da alle danmarksmesterskaberne fra 2010 tilhøre sjællænderne.

Kom og vær’ en af de 90 ekvipager som gør dette års danmarksmesterskab til en importerende oplevelse.

Du er også særdeles velkommen som tilskuer. Ikke nok med at du vil kunne opleve den islandske hest i dens bedste udfoldelse, så forventer vi også at kunne præsentere massere af Rideudstyrsbutikker samt give dig mulighed for at møde nogle af Danmarks dygtigste ryttere. Der er gratis entre ved Danmarksmesterskabet.

Vi glæder os til at se dig d. 3. og 4. september 2011 til en spændende dyst om DM Gædingakeppni 2011, hvor vi skal se hvem har den ultimative islandske hest, med ild i næsen og flammer i manen?

Der konkurreres ved DM 2011 i A-flok, B-flok, Ungdomsflok og Teenagerflok.

Endvidere afholdes konkurrence for ryttere der deltager i Gæðingakeppni DM i FIPO disciplinerne T.1, T.2, P1, P2 og PP1. Der vil være elektronisk tidtagning i pasdisciplinerne. Tølt og pas klasserne tæller i WRL.

Tentativt program:

  • Fredag 2/9 Tjek-ind åbner kl. 18 - 20
  • Lørdag 3/9 A-flok, B-flok, Ungdomsflok, Teenagerflok indledende, T1, T2 indledende ridt samt Stilpas (PP1) og 250 meter pasløb (P1) 1. og 2. gennemløb
  • Søndag 4/9 Speedpas 100m (P2) og 250 meter pasløb (P1) 3. og 4. gennemløb, alle finaler og kåring af Danmarksmestre i Gæðingakeppni 2011.

Endeligt program og startlister lægges på hejmmesiden den 27. august. Programmet vil blive justeret baseret på deltagerantal.

Der rides efter RID 2011. Tilmelding åbner på Sporti Tirsdag den 5. juli og det er først til mølle da der kun er plads til 90 ekvipager. Sidste frist for tilmelding når de 90 pladser er fyldt op, eller 26. august. Pasdisciplinerne gennemføres såfremt der er 5 eller flere tilmeldte deltagere i klassen.

Yderligere information og oplysninger om tilmelding vil kan læses på: www.gaedingakeppni.dk

Priser:

  • Startgebyr 600,-
  • Boks hele weekenden incl. spåner 600,-
  • Fold hele weekenden (medbring selv hegn) 175,-
  • Camping fra fredag til søndag GRATIS for ryttere og hjælpere

Da vi kun har 23 bokse til rådighed forbeholdes disse til hingste. Andre kan ønske at få bokse – overskydende bokse tildeles herefter til dem der ønsker boks i den rækkefølge de har tilmeldt sig.

Frivillige hjælpere til stævnet modtages med kyshånd, send en mail til carlos_lone@mail.dk

Med venlig hilsen
Stævnearrangørerne af DM Gædingakeppni 2011
Dyrdilmyri

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Dyrdilmyri og DI



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Nørregaardens 300 meter bane
Valbyvej 44
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil