Kåringskursusforløb på Stald Gavnholt

27 January - 14 April 2024

11 registered

Kåringskursus forløb

Kom og vær med til et spændende kursusforløb både for dig der går og tænker på selv at fremvise din hest, eller gerne selv vil lave det forberedende arbejde til en kåring i 2024. Forløbet vil strække sig over 3 weekendener på Stald Gavnholt. Som en afslutning vil Agnar være til rådighed som coach til Kåring I i Herning, hvor der vil være træning på kåringsbanen dagen forinden, med vejledning både under bygnings- og ridebedømmelsen. (Det er ikke et krav at man skal fremvise sin hest til kåringen.)

I løbet af de 3 weekender vil der være klassisk rideundervisning lørdag og søndag, med et ekstra fokus på at forberede dig og din hest bedst muligt frem til kåringen. Der vil være teori alle weekender, med forskelligt relevant indhold.

Fokus til første kursus vil være at gennemgå rytterens målsætning med kåringen og afstemme forventninger i forhold til hestens kapacitet og egenskaber. Alle heste kan kåres, og der er ingen krav i forhold til hestens kapacitet, så længe rytterens forventninger er realistiske.

Datoer:
- 27. - 28. januar
- 2. - 3. marts
- 13.-14. april
- Kåring Herning

Pris pr/weekend: 2.500 kr /ekskl. SPORTI administrationsgebyr

Prisen inkluderer:
- Ene-undervisning lørdag-søndag
- Opstaldning fredag-søndag (inkl. wrap)
- Frokost og aftensmad lørdag og frokost søndag, kaffe og snacks alle dage.

Max 12 deltagere

Man binder sig til alle 3 weekender, og der betales et depositum på 5000,-, ved tilmelding. De resterende 2500,- vil blive opkrævet inden kursus 3.

Overnatnings muligheder:
https://birgittes-bed-and-breakfast.dk/

Meeting / starting place

Molleruplundvej 15
8600 Silkeborg
Danmark Show on map Navigate here