Skeifas 1.dags stævne i Davinde

Sunday 15 April 2012

Kun for medlemmer af Skeifa

Vi inviterer vores medlemmer til et dags stævne med lidt forskellige klasser den 15.april på Davindebanen, Udlodsgyden, Davinde.

Stævnet afvikles med udtagelse og A-finaler.

Hvis der er forhåndstilmeldt mere end 5 juniorer til V.5 og T.8 afvikler vi juniorfinale.

Vi inviterer dig til at ride en eller flere af disse klasser T.8, T.6, T.5, V.5, V.2. Der rides efter det gældende FIRO. Du må kun tilmelde dig en tøltklasse og en gangartsklasse med den samme hest, men du må gerne melde flere heste til stævnet.

Vi har dette max antal på klasserne:

  • V.5 -29
  • V.2 -12
  • T.5- 12
  • T.6- 12
  • T.8 - 25

Husk du skal have rytterlicens, se mere på www.islandshest.dk under sport.

Tilmeldingsfrist 28/3 2012.

Konkurrencerne starter kl. kl. 9:00. Indtjek fra kl. 8:00 Vi holder rytter/dommermøde kl. 8:30. Præmieoverrækkelse efter hver finale og vi er nok færdige med det sidste omkring kl. 18. Der er medalje til alle der kommer i finale.

Klasser med 3 eller færre tilmeldte vil muligvis blive aflyst. Vi kan ikke love dig at stævnet gennemføres, hvis der tilmeldes færre end 30. Hvis vi aflyser stævnet får du startgebyr retur.

Pris for deltagelse i stævnet: 250 kr. pr. ekvipage. Fold kan laves på stedet, hvis du ikke er så heldig at komme først til en af de permanente folde. Husk du skal fjerne hestepærer, strå mv. inden du tager hjem. Husk materiel til din fold.

Det er muligt at købe et lettere måltid, lidt mundgodt og drikkevarer.

Evt. tilmelding/ ønske om venteliste efter tilmeldingsfristen udløb, kontakt da Kisse Leth på kl@skeifa.dk Ved framelding refunderes deltagergebyret ikke.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og hestepas med gyldige medicinsider. Hestepasset er et krav fra 2012.

Tidsplan og foreløbige startlister kommer på www.skeifa.dk et par dage før stævnet.

Der bliver muligvis tid til at stille spørgsmål til dommernes kommentarer omkring frokostpausen, så du kan ændre noget inden evt. finale.

Hvis du kender en der gerne vil hjælpe kan vedkommende kontakte Rikke Sølvberg på tlf. 40321050 eller e-mail rs@skeifa.dk

Vi håber du kommer til vores første stævne i år og håber på godt vejr og højt humør.

Venlig hilsen Skeifas bestyrelse

Organizer contact info

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Meeting / starting place

Davindebanen
Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Show on map Navigate here