Gári: To dages ridetur i Rold Skov

2 - 3 June 2012

Kun for medlemmer af klubben Gári

Gári ønsker at gentage succesen fra sidste år. Vi har derfor igen allieret os med værtsparret Jytte og John Sigfredsen fra Arden, som for 650 kr. vil sørge for både logi og forplejning til mennesker og heste, foruden at Jytte selv stiger til hest og guider os gennem skovens labyrinter.

Jytte og John bor så at sige i skovens baghave, så turen udgår fra deres hjem. Heste og trailere vil kunne blive parkeret hos naboen, som har en gård med tilhørende græsmarker.

Mødetidspunkt: Lørdag den 2. juni kl. 9.30 på adressen Birkevej 15 i Arden.

Værtsparret byder på et lille velkomsttraktement med kaffe, te og brød.

Klokken 11 starter turen, og der er lagt op til en rute på 25-30 kilometer første dag.

Klokken 13 er der frokostpause. Frokosten leveres ude i skoven og består af hjemmelavede lune frikadeller og kold kartoffelsalat. Hertil øl eller sodavand, og der sluttes af med kaffe og lidt sødt. Der vil også blive sørget for vand til hestene.

Herefter går turen videre.

Lørdag aften bydes der på grillmad, kød med hjemmelavede kartoffelbåde, salat, brød, øl, vin eller vand til maden. Kaffe, te og andre drikkevarer til senere på aftenen må vi selv sørge for.

Overnatningen foregår dels i en lejlighed, som værtsparret har indrettet til gæster, dels i overetagen på stuehuset. Der er sengepladser og madrasser, men vi skal selv medbringe sovepose/dyne, hovedpude og lagen.

Under lejligheden er der et opholdsrum med brændeovn, hvor vi kan spise og opholde os. Der er to toiletter med adgang til bad.

Søndag morgen 3. juni er der morgenmad med brød, ost, müsli, juice, kaffe, te mv.

Søndagens rute bliver på ca. 15 kilometer.

Rideturen starter klokken 10.30.

Klokken ca. 13.30 serveres frokost hjemme i opholdsrummet. Flütes med kylling, bacon og salat eller æg, rejer og tomat, hertil øl/vand, kaffe/te.

Der er græsmarker og hø til hestene. Yderligere foder må man selv medbringe.

Samlet pris for ophold for hest, rytter inkl. forplejning jfr. beskrivelsen er: 650 kr. Heraf udgør ophold og guide 275 kr. og mad og service 375 kr.

Tilmelding og betaling: Foregår via SPORTI og prisen er ex. gebyr til sporti.

Tilmeldingsfrist: 14 . maj 2012. Tilmeldingen er bindende, og betaling refunderes ikke, hvis man ikke kan komme. Skulle ens hest blive halt før turen, er det muligt at deltage i den sociale del af arrangementet (spisning, overnatning m.v.)

Først til mølle: Der er en maksimum grænse for antal overnattende gæster hos Jytte og John på 20. Så pladserne vil blive fordelt ud fra først til mølle princippet.

Aktivitetsudvalget

Organizer contact info

Islandshesteforeningen GáriSe arrangørklubben på SPORTI

Gári

Meeting / starting place

Birkevej 15
9510 Arden
Danmark Show on map Navigate here