Toppur: Weekendtur i den jyske ås

28 - 30 June 2024

17 registered

Toppur : Weekendtur til Den jyske Ås

Årets Weekend tur arrangeret af Skovtursudvalget går i år til den Jyske Ås.

Vi har booket en hytte midt i den skønne natur i den jyske Ås

Og været så heldige at få en Lokalkendt til at guide os ud i terrænet hele weekenden.

Man kan tjekke ind fredag fra kl. 12 og dem der gør dette kan tage med på en lille ridetur kl. 14. Ellers regner vi med i kommer dryssende som i får fri og aftensmad fredag vil være kl. 19.30 ich.

Dagen sluttes af med fælles kaffe-/tebord, hvor der orienteres om programmet for resten af turen. Kage til kagebord modtages med glæde ☺

Efter fælles morgenmad lørdag morgen, hvor vi smører madpakker til turen, sadler vi op og pakker saddeltaskerne med mad & drikke, grimer & grimeskafter og andre fornødenheder. Afgang ca. kl. 9.30. Denne dag rider vi 20-25 km. I et tempo, der vil passe alle. Tilbage i “Huset”  slapper vi af med kaffe/te, kage og hvad man nu måtte foretrække. Herefter gør vi klar til aftenensmad - meget lokalt.

Efter fælles morgenmad søndag sadler vi atter op med afgang kl. 10. Denne dag rider vi ca. 10-15 km. Svarende til en ½-dagstur. Frokost spiser vi tilbage i “Huset”. Midt på eftermiddagen pakker vi sammen, tager foldene ned og endelig tager vi en tårevædet afsked og drager atter hjem.

Vi får produceret en Toppur t-shirt påtrykt weekendtur 2024 og den er inkluderet i prisen på kr. 700, som også inkluderer mad.

Når tilmeldingerne er i hus udsendes en informationsskrivelse, der indeholder alle relevante oplysninger om turen. Heri vil vi ligeledes opdele jer i de hold, der får ansvaret for de forskellige måltider, soverum osv.

Men det skal måske lige nævnes at i selv skal medbringe hegnsmateriale og strøm.

Der skal rides med ridehjelm. Der rides på eget ansvar. 

Arrangør
Pia Dora Jakobsen 60827181   - piazdora@gmail.com

Ved tilmelding oplyses pårørende og dennes telefonnummer.  Endvidere oplyses størrelse på t-shirt og ønske om dame- eller herremodel.

På gensyn
På skovtursudvalgets vegne

Piadora

Organizer contact info

Islandshesteklubben ToppurSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Meeting / starting place

Brøndbakvej 140
9740 Jerslev J
Danmark Show on map Navigate here