Tvisturs Alridstævne 2012

28 - 29 April 2012

Rideklubben Tvistur inviterer til alridstævne d. 28.-29. april 2012 på Nordjysk Ridecenter, Flødalvej 30, 9230 Svenstrup.

Tilmeldingen åbner d. 20.03 på SPORTI. Tilmelding lukker d. 15.04, og herefter kan man ikke regne med at kunne melde om til andre klasser eller få refunderet startgebyr uden dyrlæge/lægeerklæring. Vi har plads til maksimalt 60 deltagere, efter først til mølle princip. Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.
Stævnet starter lørdag morgen med morgenmad og check-in fra kl. 7.30. Ryttermøde kl. 8.45, banepåvisning kl. 9.00.
Ruter og idealtider offentliggøres på www.tvistur.dk 3 dage inden stævnet.
Der er mulighed for opstaldning i boks og for at lave fold (medbring selv hegnsmateriale og strøm) Desuden er der mulighed for at campere (uden strøm).

Der rides efter FIPO 2012 og Alrid-reglementet. Lydighedsprogrammet rides i 20x40m ridehus, gangartsprogrammet rides på 200m ovalbane og hurtighedsdisciplinen afvikles pasbane.

Følgende klasser vil blive udbudt:

  • AL1, AL2, AL3, AL4

AL2, AL3 og AL4 kan rides både individuelt og i hold.

Startgebyr er 750 kr. inklusiv forplejning hele weekenden.
DI kræver rytterlicens til alle klasser, og rytterlicensnr. skal oplyses ved tilmelding. Rytterlicens betales til DI på www.islandshest.dk.
Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises hestepas med vaccinationssider, og tro- og loveerklæring skal afleveres (findes på www.islandshest.dk) Al ridning er på eget ansvar.

Yderligere oplysninger fås hos Jørgen Dalby-Jakobsen (dalby-jakobsen@get2net.dk).

Vi glæder os til et godt stævne med stor tilslutning
Med venlig hilsen
Tvistur

Organizer contact info

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Meeting / starting place

Nordjysk Ridecenter
Flødalvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Show on map Navigate here