Gári: Weekendridetur til Kandestederne

24 - 25 August 2013

Kun for medlemmer af klubben Gári

Gári inviterer til rideweekend på Langagergaard, Kandestedvej 76, 9990 Skagen lørdag den 24. og søndag den 25. august 2013.

Langagergaard ligger 13 km syd for Skagen i Kandestederne, tæt på Vesterhavet, klit, hede og plantage. Langagergaard er et ridecenter der tilbyder turridning, ridelejre, weekendophold mv.

Vi mødes på Langagergaard lørdag kl. 10.00.

Vi spiser en sandwich inden vi rider ud på tur kl. 11.00. Turen vil vare ca. 3 timer inkl. pauser. Der vil være guide på hele turen. Efter rideturen er der kaffe og kage. Aftensmaden laver vi i fællesskab omkring grillen.

Vi spiser morgenmad søndag kl. 9.00.

Kl. 10.00 er vi klar til at ride ud på en tur med en varighed på ca. 1½ time. Herefter slutter vi af med en sandwich inden vi pakker, læsser heste og siger tak for denne gang.

Weekenden koster i alt 500 kr. pr. person ex. sportigebyr. Tilmeldingen lukker den 9. august kl. 24.00.

Prisen inkluderer 1 overnatning for hest og rytter, vand/hø og fold til hest, turguide, sandwich ved ankomst, kaffe/kage efter rideturen, aftensmad lørdag, morgenmad søndag og en sandwich inden afrejse. Du skal selv medbringe drikkevarer til hele weekenden.

Du skal også selv medbringe sengelinned, håndklæde mv. Du kan kontakte Per Henrik på tlf. 6175 2711 for evt. trailer transport fra Kærgården. Per Henrik har plads til 6 heste efter først til mølle princippet. Prisen er 100 kr. pr. hest for en retur billet.

Organizer contact info

Islandshesteforeningen GáriSe arrangørklubben på SPORTI

Gári

Meeting / starting place

Langagergaard
Kandestedvej 76
9990 Skagen
Danmark Show on map Navigate here