Glettasstævne 2013

24 - 25 August 2013

Kun for medlemmer af lokalklubben Gletta

Invitation til årets Glettastævne på Båstrup Mosegård lørdag d. 24. og søndag d. 25. august 2013.

Sommeren ligger lige foran os og vi kan allerede nu glæde os til årets Glettastævne på Båstrup Mosegård. Der bliver hård konkurrence, seriøs ridning, hygge og hestesjov - og sidst men ikke mindst dejlig mad.

Som vanligt kan der rides almindelige stævnediscipliner med DI-dommere, og der kan dystes i vores særlige Gletta-discipliner 4-gængerstafet, smukkeste gangart, behændighed og øltölt.

De almindelige stævneklasser rides efter FIPO med de særlige danske tilføjelser (læs evt. Ridereglement på www.islandshest.dk under Dokumenter). Vi kan med stolthed præsentere et fremragende DI-dommerhold bestående af Søren Kaihøj, Marie Louise Christiansen og Kit Korsgaard. Der kræves rytterlicens for deltagelse i disse klasser.

Til vores egne Gletta-konkurrencer og i juniorklasserne for ryttere på max. 14 år kræves ikke rytterlicens. Vores Glettaklasser er beskrevet nedenunder, og de bliver bedømt af meget kompetente, strenge, men uretfærdige Glettadommere.

Vi er et lukket klubstævne, så man skal være medlem af Gletta (og have betalt kontingent) for at deltage. Der er plads til max. 40 heste til stævnet, så for at flest muligt skal have mulighed for at være med, kan hver rytter kun starte med én hest til stævnet.

Stævneplanen med rækkefølgen af klasser og finaler fremgår af bladet her – se nedenfor. Den endelige startrækkefølge bliver offentliggjort på hjemmesiden www.gletta.dk et par dage inden stævnet og vil være opslået på stævnepladsen.

Hesten kan gå på en stor fællesfold, eller du kan selv opsætte separatfold, husk at medbringe hegnsmateriale og strøm. Du kan ankomme med hestene fredag aften, men dette skal aftales i forvejen med vores værter. Så ring til Kjems tlf. 86 53 81 04 inden du kører hjemmefra med hesten.

Check-in lørdag morgen fra kl 8.30 i rytterstuen. Alle ryttere melder deres ankomst her. Husk stævnepas eller hestepas + tro- og loveerklæring.

Vi forventer at både tilskuere og ryttere giver en hånd med, for stævnets succes afhænger af vores alles indsats! Der er lavet en arbejdsplan, som alle deltagere skal huske at skrive sig på, når de kommer. Der kan camperes på plænen, brug toiletvognen, spar på vandet og husk, at Båstrup Mosegård er Iben og Åge Kjems private hjem, som Gletta ”låner” i stævnedagene.

Samtidig med der konkurreres på banen, giver stævnet også mulighed for andre hyggelige aktiviteter. Vi laver Glettas Markedsbod, hvor du kan købe eller sælge. Kig i dine gemmer, om ikke der er noget, andre kunne få glæde af: ting og sager, rideudstyr, hjemmestrik, tøj, smykker, hjemmesylt eller…? Du bestemmer prisen – og scorer kassen! Har du spørgsmål, så kontakt Jette Korsbak, jette@gletta.dk.

Stævneafgiften er 400 kr - inkl. græspenge OG rytterfestmiddag lørdag aften. Det er ikke muligt kun at betale startgebyr. For andre voksne er prisen for middagen 150,- pr. kuvert og for børn og unge under 18 år 75,- pr. kuvert.

Tilmeldingen til stævnet er online via Sporti. For at tilmelde dig til stævnet, skal du altså gå ind på Sporti’s hjemmeside: www.sporti.dk. Find Glettastævnet i kalenderen, gå til tilmelding udfyld den og betal med dankort online. Du vil også kunne finde et direkte link til Sporti-tilmeldingen på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at henvende dig til Nanna på telefon 30 31 50 48 eller e-mail nanna@gletta.dk.

Der åbnes for tilmeldinger fredag d. 5. juli.
Sidste tilmelding er søndag den 18. august.

Vi glæder os til et hyggeligt stævne og en dejlig rytterfest!
Åge og Iben Kjems, Preben Bügel, Maria Ammitzbøll og Per G. Johansen, Nanna Richter, Jette og John Korsbak, Bo Simonsen, Inge Ramsing, Mimi Mehlsen

RID-klasser:

  • T.1 svær tølt T.5 middelsvær tølt T.8 let tølt T.8 junior for ryttere max 14 år
  • 5.1 femgang 4.1 svær firgang 4.3 middelsvær firgang 4.5 let firgang 4.5 junior

Du skal angive om du vil ride højre eller venstre volte i T5, T8, 4.3 og 4.5.

Glettaklasserne:

  • Smukkeste gangart
  • Øl-tølt
  • 4-gangs stafet
  • Behændighed

Eftertilmelding kan ske i alle Glettaklasser - du skriver dig på en liste til selve stævnet.

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Båstrup Mosegård
Fårbjergvej 23
8660 Skanderborg
Danmark Show on map Navigate here