Ægir: Juniorweekend m/Annika Skrubeltang

3 - 4 May 2014

Først kun for Ægirs medlemmer, senere, for en lille merpris, åbent for alle.

Vi er så heldige, at Annika Skrubbeltrang kommer til Ægir og underviser vores juniorer weekenden den 3. og 4. maj.

Annika skriver om sig selv: ”Jeg er 23 år gammel og har redet i 15 år. Jeg startede med at ride stævner, da jeg var 10 år gammel og siden da er interesseren for det bare vokset og vokset. Af resultater kan blandt andet nævnes flere gange medaljevinder ved DM, udtaget til det danske landshold og ikke mindst min nye titel som vinder af World Cup 2014. I min ridning lægger jeg stor vægt på, at hesten skal være velredet og lydhør, men samtidig glad og motiveret.

Ud over den spændende underviser, er der lagt op til en hyggelig weekend med fælles frokost og aftensmad lørdag, samt for de der har lyst, efterfølgende hygge i rytterstuen med mulighed for overnatning. Søndag er der fælles morgenmad og frokost.

Der er ingen specifik aldersbegrænsning, men deltagere skal være selvhjulpne, det vil sige i stand til selv at sadle op m.m. Der er selvfølgelig voksne fra Ægir til stede hele weekenden, og vi vil bestræbe os på at sammensætte undervisningsholdene hensigtsmæssigt.

Samlet pris for undervisning og forplejning kun 550kr. (Er man ikke medlem af Ægir koster det 100kr. ekstra.) Der kan lejes fold for 50kr, men man skal selv medbringe hegn. Derudover skal man selv medbringe slik til om aftenen, sovepose og madras m.m. hvis man ønsker at overnatte i rytterstuen.

Vi glæder os til at se jer!

Organizer contact info

Islænderklubben ÆgirSe arrangørklubben på SPORTI

Islænderklubben Ægir

Meeting / starting place

Ægirs klubhus i Tranum
Hjortdalvej 369
9460 Brovst
Danmark Show on map Navigate here