Storgaard Biler Tøseløbet 2015

Friday 4 September 2015

Fredag den 4. september 2015 kl. 18.00 løber 7. udgave af Storgaard Biler Tøseløbet af stablen i Bramming.

Storgaard Biler og Bramming IF Motion har nok engang lagt sig i selen for at lave et super godt arrangement for alle løbeglade tøser.

Også i år, er der start og mål hos Storgaard Biler, Ribevej 1, i Bramming.
Når deltagerne kommer i mål, vil der være lækker frugt klar ved målstregen. Senere serveres der vanen tro en lækker buffet, fra Restaurant Hole in One, til alle forhåndstilmeldte, i den flotte udstillingshal. Dertil er hovedsponsoren endnu engang vært med øl og sodavand.

Til de hurtigste løbere, vil der igen i år være præmier til nr. 1, 2 og 3 i hver af de 3 aldersgrupper, der er inddelt således: 0-25 år, 26-49 år og 50 år+.

Desuden vil der være en række flotte lodtrækningspræmier, som alle deltagere kan få del i. Hovedpræmien er, som traditionen byder sig, en bil i en måned, stillet til rådighed af Storgaard Biler.
Derudover kan nævnes præmier fra Pecani, ”Makeover” fra Salon Askepot, sportstøj fra Sport Master i Bramming samt en masse andre præmier fra butikkerne i Bramming.

Priser
kr. 150,- inkl. buffet fra Restaurant Hole in One, Bramming. Sidste frist for online tilmelding er fredag den 28. august kl. 21:00.

Kr. 75,- ved eftertilmelding på løbsdagen dog uden buffet.

Meeting / starting place

Storgaard Biler
Ribevej 1
6740 Bramming
Danmark Show on map Navigate here