Gári: Weekendridetur til Tranum Klit

19 - 20 September 2015

2 dages ridetur til Tranum Klit

Kun for Gári medlemmer

Gari inviterer til rideweekend til Tranum Klit lørdag den 19. og søndag den 20. september 2015. Turen vil den 1. dag være på ca. 40 km.

Turen starter fra Kærgården, Langbrovej 65, Thise kl. 10.00. Vi rider over Vrensted til Løkken, hvor vi fortsætter ad stranden til Blokhus. Her spiser vi vores medbragte madpakke, som bliver bragt ud. Turen går videre gennem et naturskønt område til Tranum Klit Camping.

På Tranum Klit Camping bliver deltagerne indkvarteret i 6 pers. hytter og der er folde til hestene opdelt i vallak- og hoppefolde. Vi hygger os lørdag aften med lidt lækker aftensmad.

Søndag er der morgenmad kl. 9.00, hvorefter alle deltager i oprydningen – så alle kan være klar til at ride kl. 10. Søndagsturen er en tur i roligt tempo, der afsluttes i Blokhus, hvor vi spiser en sandwich.

Der kan arrangeres transport hjem for dem, der ikke ønsker at ride tilbage til Kærgården, dette aftales og afregnes med Per Henrik.

Weekenden koster i alt 500 kr. pr. person.

Prisen inkluderer 1 overnatning for hest og rytter aftensmad lørdag og morgenmad/frokost søndag, fold til hesten og vand/hø. Du skal selv sørge for drikkevarer til hele weekenden samt medbringe sengelinned og håndklæde. Al bagage bliver kørt ud til Tranum Klit Camping.

Evt. leje af hest skal aftales med Kathrine.

Ved for få tilmeldinger kan turen blive aflyst.

Organizer contact info

Islandshesteforeningen GáriSe arrangørklubben på SPORTI

Gári

Meeting / starting place

Kærgården
Langbrovej 65
9700 Brønderslev
Danmark Show on map Navigate here