Gletta: Kursus v/Jón Stenild

Saturday 15 October 2016

Kursus v/Jòn Stenild Lørdag 15. oktober 2016

Alle kan være med – uanset erfaring og træningsniveau. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte ekvipage og dennes niveau. Der kan være 12 deltagere med og dér rides to gange på en dag i hold á 2 deltagere, der er teori/besvarelse af spørgsmål i frokostpausen.

  • Pris: kr 640 + sportigebyr (ikke medlemmer betaler 740,- + sportigebyr)
  • Max 12 deltagere
  • Tidspunkt kl. 08.30 - 16.00, med en frokostpause (husk madpakken)
  • Mødested: Dalgården, Sepstrupvej 5, 8653 Them
  • Tilmelding via SPORTI, sidste frist for tilmelding: 15. september 2016

Rytternes udsagn  fra tidligere kurser med Jón:

”Jón taler højt og tydeligt, giver klar besked til hver enkelt”, ”Han ser alt hvad man laver/gør i ridehallen, selv med ryggen til”, ”Han vælger ofte at der arbejdes i skridt og tølt, med grundlæggende principper, konsekvens i træningen og tydelige signaler som bruges tilpas nænsomt”. ”Man får altid noget nyt med fra Jón og gode lektier til at arbejde med hjemme på banen og/eller i skoven”.

Jón er født i 1982 og opvokset med den islandske hest tæt inde på livet, idet forældrene, Mette og Hans Olaf Stenild, i mange år drev stutteriet Gl. Essendrup syd for Randers. I 1998 flyttede de med alle hestene til det nordjyske og fortsatte driften af stutteriet på vores nye gård, Langtved. Han har således været tæt omgivet af heste hele mit liv - jeg har både redet og været med i den daglige pasning, siden jeg var helt lille.

I 2001 afsluttede han sin studentereksamen og tog direkte derefter - i sommeren 2001 - til Island, hvor han i en periode arbejdede hos Magnus Trausti på Blesastadir (Årets avler 2005). Efter endt ophold på Blesastadir fik han arbejde hos Siggi Óli på Sandholarferju (professionel kårings- og sportsrytter), hvor han blev frem til efteråret 2002.

Jóns arbejde med heste spænder bredt, han tilbyder tilridning, træning, undervisning og skoning, ligesom han er aktiv sportsrytter på højt plan. Jón har stor erfaring i at undervise ryttere på alle niveauer. Uddannet som sportsdommer inden for Dansk islandshesteforening.

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Show on map Navigate here