Glettastævne 2010

28 - 29 August 2010

Nu er det snart tid til årets Glettastævne på Båstrup Mosegård, så find hest og ridestøvler frem og støv dem af. Som altid er alle typer af ryttere og heste fra vejrbidte turryttere på skridsikre tøltere til toptunede ovalbaneekvipager velkomne. Vi bruger denne sidste weekend i august til at give Glettafolk lejlighed til at fremvise deres heste, så vi kan beundre resultaterne af sommerens træning, og alle kan hygge sig sammen om heste og god mad.

Tølt og gangartsklasserne rides efter RID 2010, og rytterlicens er nødvendig. Resten af konkurrencerne foregår efter Glettas uskrevne regler. Vi har opdelt den lette tøltklasse T8 og den lette 4-gang 4.5, så der er en særlig juniorklasse for ryttere på max. 14 år, det vil sige ryttere der er født i 1996 eller senere. Til de mere alvorlige klasser har vi et solidt team af DI-dommere bestående Søren Kaihøj, Gitte Hove og Annette Kaas, til vores særlige Glettakonkurrencer har vi vores ikke mindre solide og ekstremt erfarne Glettadommere.

Vi er et lukket klubstævne, så man skal være medlem af Gletta (og have betalt kontingent) for at deltage. Der er plads til ca. 35 heste til stævnet, så for at flest muligt skal have mulighed for at være med, kan hver rytter kun starte med én hest til stævnet.

Stævneplanen med rækkefølgen af klasser og finaler fremgår af bladet her – se nedenfor. Den endelige startrækkefølge bliver offentliggjort på hjemmesiden www.gletta.dk et par dage inden stævnet og vil være opslået på stævnepladsen.

Stævneafgiften er 250,- inkl. græspenge. Hesten kan gå på en stor fællesfold, eller du kan selv opsætte separatfold, husk at medbringe hegnsmateriale og strøm. Du kan ankomme med hestene fredag aften, men dette skal aftales i forvejen med vores værter. Så ring til Kjems tlf. 86 53 81 04 inden du kører hjemmefra med hesten.

Check-in lørdag morgen fra kl 8.30 i rytterstuen. Alle ryttere melder deres ankomst her.

Vi forventer at både tilskuere og ryttere giver en hånd med, for stævnets succes afhænger af vores alles indsats! Der er lavet en arbejdsplan, som alle deltagere skal huske at skrive sig på, når de kommer. Der kan camperes på plænen, brug toiletvognen, spar på vandet og husk, at Båstrup Mosegård er Iben og Åge Kjems private hjem, som Gletta ”låner” i stævnedagene.

Samtidig med der konkurreres på banen, giver stævnet også mulighed for andre hyggelige aktiviteter. Vi laver et køb/salg arrangement lørdag og søndag i frokostpausen, hvor du kan købe eller sælge brugt rideudstyr. Tøm loftet for alt det, du ikke bruger, måske er der andre lige mangler sådan en dims. Du sætter selv prisen, laver arbejdet og scorer fortjenesten.

Lørdag aften holder vi vores herlige festmiddag med glade mennesker, sang og latter. Alle uanset om man rider, hepper på eller bare er til godt selskab er velkomne. Maden vil være god som altid og drikkevarer kan købes til rimelige priser, og mon ikke vores klubtroubadour Preben har en vise til efter middagen.

Som noget nyt i år har vi indført online tilmelding på SPORTI, som også administrerer vores kontingentindbetaling. Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at henvende dig til Mimi på telefon 26 79 79 30 eller e-mail mimim@psy.au.dk

Sidste tilmelding er mandag den 16. august.

Vi glæder os til et hyggeligt stævne og en dejlig rytterfest!

Åge og Iben Kjems, Preben Bügel, Maria Ammitzbøll, Julie Gerlings, Gitte Sperling, Inge Ramsing, Mimi Mehlsen, Margit Gerlings

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Båstrup Mosegård
Fårbjergvej 23
8660 Skanderborg
Danmark Show on map Navigate here