Landi-Askja: Michael Boesen Longview westernriding

26 - 27 May 2017

Kurset afholdes på Randbølgaard, Hærvejen 48, 7183 Randbøl (tæt ved Billund) og på Trecbanen i Frederikshåb plantage.

Vi har inviteret Michael Boesen fra Longview westernriding til at undervise os i at forcere de forskellige forhindringer på den nyopførte Trec bane i Frederikshåb skov.

TREC er en disciplin, hvor samarbejdet mellem hest og rytter kommer på prøve i naturen. Der fokuseres på hestens lydighed og erfaring med naturlige forhindringer i et varieret terræn. Det er alt lige fra udfordringer med at komme over en bro, læsse sin hest i trailer(naturlige forhindringer som træner din hest i at gå igennem smalle og høje passager) til langsomt og lydigt at dreje sig rundt i mellem træstubbe. 

Vi var nogle stykker fra Islænder rideklubben Landi Askja hos Michael på hans sted i Svebølle, Sjælland med vores islændere i efteråret 2016. Og blev i den grad begejstrede for hans måde at undervise på.

Michael har stor erfaring i at undervise og er enormt god til at sætte sig ind i den enkelte hest og rytters behov for træning og undervisning. Samtidig er han god til at komme med enkle råd og huskeregler som man kan arbejde videre med når kurset er slut.

Michael Boesen lever af at undervise på mange forskellige niveauer i westernridning. Og så tager han selv på kursuser i USA for at lære mere.

Der er plads til alle på dette kursus uerfarne som erfarne.

Der er fuld forplejning, bål-mad, kaffe på kanden og masser af hygge.

Hyggeligt samvær er vigtigt og vi gør os meget umage for at alle deltagere føler sig velkomne og godt tilpas.

Kurset forgår udendørs på den nyopførte Trecbane i Frederikshåb Plantage.

Kurset starter fredag morgen kl. 8 og slutter lørdag sidst på eftermiddagen.

Alle er velkomne til at komme torsdag eftermiddag/aften. Torsdag er der indvielse af Trecbane. Alle som skal deltage i dette kursus er inviteret til at deltage i torsdag aftens mad og rytterhygge på Kirstinelyst.

Overnatning afhænger af vejret og deltagernes ønsker. Det kan blive i shelter på Kirstinelyst, indendørs på Kirstinelyst eller indendørs på Randbølgaard.

Der er opstillede folde til alle.

Hele dette spændende arrangement inkl. fuld forplejning (fra torsdag aften til lørdag sidst på eftermiddag) og mulighed for overnatning koster 1500 kr. Der er plads til mindst 10 og max 12 deltagere på kurset

For at deltage i dette kursus skal man være medlem af islænder rideklubben Landi Askja.

Såfremt alle pladser ikke er solgt den 1/5 er tilmelding åben for alle andre.

Skriv endelig hvis spørgsmål eller ring på mobil 22 24 42 98.

Der fremsendes yderlige info ca. 10 dage inden kursusstart.

Organizer contact info

Landi-AskjaSe arrangørklubben på SPORTI

Landi-Askja

Meeting / starting place

Randbølgaard & Kirstinelyst Randbøl Hede
Hærvejen 48
7183 Randbøl
Danmark Show on map Navigate here