SÍÐA: Clinic og undervisning med Amalie Møller-S.P

9 - 10 May 2017

I samarbejde med islandshesteklubben SÍĐA  afholder Bækkegården Clinic og opfølgende undervisning med Amalie Møller-San Pedro.

Tirsdag den 9. maj inviterer Sida til Clinic omkring grundtræning af din islandske hest fra kl. 18.00 - 20.00.

Clinic’en bliver afholdt af Amalie Møller-San Pedro. Hun vil i løbet af aftenen vise hvordan hun træner sine rideheste i det daglige, så de opnår styrke og udvikler sig i forhold til deres niveau. Hun vil demonstrere med 2-3 af sine egne heste på forskellige niveauer. Mangler du inspiration til din daglige træning af din ridehest? så kom glad.
 
Amalie Møller San Pedro, driver til hverdag San Pedro Training på Bækkegården i Nordsjælland. Amalie har arbejdet fuld tid med islandske heste siden 2013. I den tid har hun blandt andet arbejdet hos Debelmose Isheste ved Søren Madsen fra 2013-2014, på Þjóðólfshagi ved Siggi Sig og hos Export Hester v/ Eysteinn Leifsson.

I 2013 uddannede hun sig til Gæðingakeppni dommer og i 2017 bestod hun som den første Landsdommer eksamenen udenfor Island. Herudover har Amalie flere Danmarksmesterskabstitler og en Nordisk Mesterskabs titel i bagagen. Hun blev endvidere vinder af hingsteshowet ved World Tølt 2016 med hingsten Aron fra Møllegården. Amalie har også mange års erfaring i at undervise samt træne såvel ryttere og heste på alle niveauer.

Det vil være muligt at stille spørgsmål og ønske demonstration af specifikke situationer.

Formålet er at vi først og fremmest skal blive lidt klogere, men vi skal også være sociale og have det hyggeligt, så det bliver en aften hvor vi kombinerer alle tingene. Der vil blive serveret te, kaffe og kage.

Vi følger op med en praktisk træningsdag onsdag d 10 maj. Undervisningen er ca. 30 min pr. person og alle er velkomne til at kikke med.

Tid
Clinic d. 9 maj kl. 18.00-20.00
Undervisning d. 10 maj start kl 16.00
(Skriv i kommentarfelt med tidligst mulig tid du ønsker undervisning)

Pris
Clinic incl. kaffe og kage. 250 kr.
Undervisning incl. Baneleje og kaffe og kage 300 kr.

Sted
Stutteri Bækkegården
Ridehus + opvarmet kaffestue med udsigt til ridehallen.
Bækkegårdsvej 4,
3200 Helsinge

For yderligere oplysninger, kontakt Lone Møller-San Pedro på Tlf 23323888.

Organizer contact info

Avlsforeningen SÍĐA og Bækkegården


Meeting / starting place

Bækkegården
Bækkegårdsvej 4
3200 Helsinge
Danmark Show on map Navigate here