Gletta: Lovns Bredning og Ringriderdyst

Saturday 17 June 2017

Det er utrolig smukt og forfriskende anderledes at ride ved Lovns Bredning. Det kan I ved selvsyn konstatere denne juni-lørdag, hvor vi byder velkommen til en herlig tur i strandkanten langs fjorden og et smut op til Ulbjerg Klint. Her er de skønneste udsigter og tid til at hygge, snakke og beundre.

Vi starter dagen med rundstykker og morgenkaffe kl. 10.00 på terrassen.

Der efter sadler vi op og rider ud ca. kl. 11.

Vi rider ca. 2 timer. Hvis vi bliver 20 eller flere, deler vi op i to hold, hvor det ene hold rider i frisk tempo og det andet mere roligt. Hvis vi kun rider på et hold, rider alle i roligt tempo. Forrytter er Conni Døes. Ved to hold er Inge Ramsing forrytter på det langsomme hold.

Undervejs er der indlagt en øl- og vand pause.

Når vi er hjemme fra turen puster vi lige ud i 5-10 minutter, skyller munden og gejler hinanden op til årets ringriderdyst! Og der bliver virkelig kæmpet! Rundsavene roterer på albuerne, og pist væk er den ellers så joviale Gletta-ånd… ;-))

Efter den benhårde konkurrence parkerer vi de skumsvedte gangere og spiser vores medbragte mad. Under frokosten kårer vi årets ringrider konge, dronning, klaphat, og hvad vi ellers finder på.

Medbring: Frokostkurv og gerne eget hegn, så din hest kan gå på fold før og efter turen.

Prisen er 30 kr. (eksklusiv gebyr til SPORTI), som dækker morgenmad, kaffe og the. Øl og vand kan købes til fair priser.

Spørgsmål? Kontakt Conni Døes tlf. 40 30 71 94.

OBS: Hvis under 10 tilmeldte forbeholder vi os ret til at aflyse turen, så hank op i hinanden og KOM FRISK!

Vi glæder os til at se jer!

Venlig hilsen

Conni Døes, Lea Molbech Simonsen og Inge Ramsing

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Connie Døes
Skovgårdsvej 10
8832 Skals
Danmark Show on map Navigate here