Gletta-mesterskaberne 2017 på Dalgården i Them

Saturday 16 September 2017

”Gletta-mesterskabet 2017” på Dalgården i Them
Lørdag d. 16. september 2017

Atter skal vi være sammen omkring traditioner – og noget nyt – i den bedste ”Gletta ånd” hvor enhver yder sit til, at vi alle får en god dag sammen. Dalgården byder på fine rammer for at holde mesterskaber, som vi allerbedst kan lide det i Gletta: ”Hård” konkurrence, seriøs ridning, hygge og hestesjov. Du kan være med til stævnet selvom du ikke har lyst til ”ovalbane-fræs”, men gerne vil være med til at lege i Glettadiciplinerne.

Du behøver ikke have DI-rytterlicens for at deltage i mesterskaberne, men du skal være aktivt medlem af Gletta. Der kræves ingen tro og love erklæring, MEN, vi forventer, at din hest er sund og rask. Der er plads til max. 40 heste (som skal være renracet islandsk hest). Hver rytter kan kun starte med én hest. Du kan som sædvanligt både ride tølt- og gangartskonkurrencer, og du kan dyste i vores særlige Glettadiscipliner. Gangartskonkurrencer: De almindelige tølt- og gangartskonkurrencer rides efter beskrivelserne på DI ́s hjemmeside.

Her kan du også læse om de almindelige regler for udstyr osv. som også gælder til Gletta-mesterskabet.

Konkurrencerne er: Tølt T5 (middelsvær), T6 (middel) og T8 (let for hhv. Junior – til og med 14 år - og voksen), firgænger 4.3 (middelsvær), og 4.5 (let for hhv. Junior og voksen). Du kan deltage i én tølt- og én gangartsklasse, og selvfølgelig i alle de Glettadicipliner, du har lyst til. Vi har hyret særdeles kompetente dommere, der ganske vist ikke har DI ́s dommeruddannelse, men er dygtige til at vurdere rytter og hest. Glettadicipliner: Behændighed, 4-gang stafet, Øltølt - og ikke mindst! – Smukkeste gangart. Disse klasser bliver ligeledes bedømt af kompetente – men også strenge, en anelse uretfærdige (og muligvis bestikkelige) Gletta-dommere.

Du kan efter-tilmelde i alle Glettadicipliner, ved at skrive dig på en liste til mesterskaberne som hænger på stævnepladsen.

Det gyldne piskeris er en meget VIGTIG Gletta-konkurrence. Du møder op lørdag eftermiddag ca kl.14.30 (helst uden hest...) og indleverer din drøm af en skøn, sød, fuldfed, cremet, raffineret... kreation af kage til konkurrencen. Alle er dommere ved fælles kage- og kaffebord, uha, uha vi glæder os. Og den kage, der får flest stemmer kåres med den fineste vandrepokal, som er designet og kreeret af Rikke Oppermann!

Ryttermøde kl. 8.30: Vi forventer, at alle ryttere deltager i ryttermødet, hvor i får diverse praktiske oplysninger om konkurrencer, ”husregler” på Dalgården osv. Stævneledelsen tildeler alle tilmeldte ryttere en tjans på ”tjanselisten”– praktiske opgaver, som du skal deltage i at løse, for at vi sammen kan få stævnet til at fungere godt for både deltagere, arrangører og folkene på Dalgården. Besøgende opfordres ligeledes til at tage en tjans. Det er tilladt at bytte tjanser indbyrdes, men man er selv ansvarlig for at sikre, at en anden møder op hvis man er forhindret i sin tjans, da afholdelse af klasserne afhænger af dette. Programmet bliver ca, som du ser her. Den endelige tidsplan og startrækkefølge bliver offentliggjort på hjemmesiden www.gletta.dk et par dage inden mesterskaberne løber af stablen, og den vil være opslået på pladsen.

Program:

Kl. 8.30 Ryttermøde og orientering om startrækkefølger på opslag
Kl. 9.00 T.8 Senior
Kl. 9.15 T.8 Junior
Kl.9.30 T.5
Kl.9.45 T.6
Kl.10.15 4.5 senior
Kl.10.45 4.5 Junior
Kl. 11.15 4.3
 
Kl.12.00 Frokost
 
Kl.13.00 Finale
T.8 senior
T.8.Junior
T.6
4.5 senior
4.5 junior
4.3
 
Kl.15.00 Fælles kaffe, te og kagebord med kåring af Gletta´s gyldne piskeris. Husk din hjemmebagte kage til dysten!!
 
Kl.15.30 Behændighed, Smukkeste gangart, Øltölt og Firgængerstafet

Kl. 17.30 Afslutningsparade med præmieoverrækkelser. Kåring af årets Glettamester.

FÆLLES OPRYDNING og farvel!

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Show on map Navigate here