San Pedro’s Junior Ridelejr 2018

17 - 20 October 2018

SAN PEDRO’S EFTERÅRS RIDELEJR 2018

ER DU MELLEM 8 OG 16 ÅR OG HAR DU LYST TIL AT BRUGE 5 DAGE AF DIN efterårsFERIE SAMMEN MED DIN BEDSTE VEN (DEN ISLANDSKE HEST) OG EN MASSE ANDRE JUNIORER, HVOR I VIL BLIVE UDFORDRET, UNDERVIST OG UNDERHOLDT - SÅ HAR DU IGEN MULIGHEDEN!

Alberte og Bækkegården byder velkommen til 4 dage med ride-undervisning, horsemanship, teori om stævne ridning, gædingakeppni og hestepasning, spring, skovture, bål hygge, striglekonkurrence og forhåbentlig en start på nogle nye gode venskaber.

I 2014 afholdt vi for første gang ridelejr. Når man er blevet for gammel til at deltage i ridelejr, må man jo selv arrangere én. Rideljeren viste sig at blive en kæmpe succes, en tradition som er kommet for at blive.

Praktisk info: Efterårsferien 2018.  Onsdag d. 17 – lørdag d. 20 oktober.

Det er meget vigtigt at deltageren selv kan ride, passe sin hest, og har kontrol over den i større flokke. Ridelejren kommer bl.a. til at byde på lange skovturer med galop samt tølt i store flokke. Derfor er det vigtigt at alle deltagere er selvhjulpne, så det bliver en god oplevelse for alle. Der er 400 meter til skoven hvoraf 100 meter er langs let trafikeret vej. Her vil vi altid trække hestene.

Hestene skal stå separat på opsatte folde i de 4 dage. evt. müsli må børnene selv tage med.

Det er ikke muligt at tage hingste med af sikkerhedsmæssige årsager. Alle heste skal naturligvis være raske og vaccineret efter aktuelle vaccinationsregler.

Forplejningen er i top, madmor og madfar står for 3 måltider og 1-2 mellemmåltider hver dag, samt en slikbod. Overnatning vil foregå i hovedhuset i en sovesal med tilhørende badeværelse.

Mobiltelefoner skal blive hjemme, men deltagerne er velkommen til at låne en telefon og ringe hjem under ridelejren.

Ved framelding på grund af hest eller rytters sygdom tilbagebetales deltagergebyr fuld ud ved fremsendelse af dokumentation. Ved framelding indtil 3 uger før ridelejren tilbagebetales deltagergebyr fuldt ud. Ved senere framelding tilbagebetales deltagergebyr -1000 kr. Deltagelse er på eget ansvar.

Der vil blive udsendt en informationsmail med praktiske oplysninger, huskeliste, mødetid, ankomst, afhentningstidspunkt mm., ca. 2 uger før ridelejren.

Deltagelse i ridelejren inkluderer kost, logi, fold, wrap, undervisning, underholdning mm.

Der er plads til 20 deltagere, tilmelding foregår på Sporti, efter “først til mølle” princippet, herefter åbner vi for en kort venteliste.

I er meget velkomne til at ringe hvis du har spørgsmål:
Alberte 23445488

Pris.  2300 kr.

Se mere info på FB siden ”San Pedro’s Junior ridelejr 2018”.

Organizer contact info

Avlsforeningen Sida og Bækkegården


Meeting / starting place

Bækkegården
Bækkegårdsvej 4
3200 Helsinge
Danmark Show on map Navigate here