Landi-Askja: Læsø Rundt

24 - 27 May 2018

Landi Askja arrangerer Læsø rundt.

LÆSØ RUNDT – er en ridetur rundt om Læsø som bliver  guidet af Lasse og hans venner på Læsø.

Vi rider på Lasses heste(og det er supergode heste), sover i soveposer/liggeunderlag (måske i fiskehytterne på Hornex, en shelter, en bondegård, en hal, i telt – der er mange muligheder åbne), hjælper selv til med at lave maden, lave folde og passe heste, tænder bål og mange flere ting. Hvilke toilet- og badefaciliteter vi møder undervejs er uvist. Så vi kommer med 100 % garanti til at skovtisse nogle gange og måske møder vi kun et enkelt bad undervejs. Vi starter og slutter hos Lasse – der er selvfølgelig dejlige faciliteter.

Kort sagt en meget lavpraktisk tur, hvor det vigtigste krav for at deltage er HØJT  LANDI-ASKJA HUMØR – så løser alt andet sig undervejs.

Torsdag aften den 24/5 tager vi den sidste færge over og turen slutter søndag 27/5 sidst på dagen.

Denne tilmelding er din garanti for en plads på rideturen Læsø rundt med indbetaling af et depositum på 500 kr. Beløbet kan ikke refunderes, men hvis der er venteliste kan man sælge sin plads.

Den fulde pris for turen er 2900-3000 kr. alt incl. (dog ikke mere end 1 genstand til måltiderne og færgebilletten – der er ikke brug for bil). Vi arrangerer samkørsel.

Resten af beløbet betales på Læsø.

Hilsen
Hanne og Regitze

Skriv endelig hvis spørgsmål eller ring på mobil 22 24 42 98.

Der fremsendes yderlige info(pakkeliste, samkørsel osv) ca. 10 dage inden rideturen.

Organizer contact info

Landi-Askja



Se arrangørklubben på SPORTI

Landi-Askja

Meeting / starting place

Krogbækgaard
Storhavevej 8
9940 Læsø
Danmark Show on map Navigate here