Gauti: Ridekursus med Kristian Tofte Ambo

3 - 4 March 2018

Rideklubben Gauti inviterer til ridekursus med Kristian Tofte Ambo. Kurset afholdes på Rideklubbens bane eller i den lille ridehal, afhængig af vejret.
Kurserne udbydes som forløbskurser for at give optimal mulighed for udvikling. Første kursus afholdes d. 27.-28. Januar og kursus nr. to afholdes d. 3.-4. Marts. Der er flere kurser i støbeskeen hvis der er interesse for dette.

Lidt info om Kristian:
Mit navn er Kristian, jeg er født i 1994, og opvokset på Langeland. Jeg har altid haft dyr tæt inde på livet, idet min mor Helle Tofte har redet hele sit liv og min morfar Poul Jensen er kreaturhandler. Jeg startede med at ride islandske heste, da jeg var 12 år gammel, de første par år som skovtursrytter. Jeg begyndte så småt at deltage i de lokale stævner, og blev hurtigt bidt af konkurenceridningen, og derefter er interessen kun blevet større og større.

I 2010 blev jeg for første gang udtaget til DM. 2010 var også året, hvor jeg startede med, at arbejde med islandske heste på fuld tid hos Langtved Isheste. Det var 4 rigtig gode år på Langtved, hvor jeg fik lært rigtig meget. Efter 4 år på Langtved var jeg klar til at udleve drømmen om, at starte op med min egen træningsstald. Så i august 2014 flyttede jeg hjem til Langeland, hvor jeg nu tager heste i tilridning, træning og underviser.

Kurset koster 1100kr uden boks og 1400 med boks hele weekenden inkl. 1 pk. Spåner. Man skal selv medbringe hø og foder (wraphø kan tilkøbes) og der skal muges ud når boksen forlades – ellers er der gebyr på dette.  

Der er mulighed for at tilkøbe frokost (50kr).

Organizer contact info

Rideklubben GautiSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Gauti

Meeting / starting place

Dejgårdsvej 5
9240 Nibe
Danmark Show on map Navigate here