DM 2018, Sport og Gæðingakeppni

12 - 15 July 2018

Dansk Islandshesteforening og Rideklubben Tvistur indbyder til dette års Danmarksmesterskaber i Sport og Gæðingakeppni - Alt sammen på baneanlægget i Herning.

Det bliver nogle spændende dage med mulighed for at se de bedste ekvipager konkurrere om titlerne og hvem der skal repræsentere Danmark ved NM i Sverige.

DM Sport: For at deltage i DM-SPORT i de respektive discipliner skal adgangskravet (se alle adgangskrav) være opnået på ekvipageniveau fra og med DM2017 og skal, inden DM start d. 12/7 2018, fremgå af DRL/WRL.

Der udbydes T.1 – T.2 – 4.1 – 5.1 – PP1 – P2 – P1 for Juniorer (12-15 år), Ungryttere (16-21 år) og seniorer (22 år og ældre).

Aldersgrænsen regnes ud fra det kalenderår, hvori man opnår den pågældende alder.

Der rides efter FEIF Rules and Regulations 2018

Der rides på 250 m ovalbane (Den gamle VM-bane) og pas-spor.

Rytterlicens til A-klasser og personligt medlem af Dansk Islandshesteforening er påkrævet.

Du kan notere på tilmeldingen, hvilken musik du vil ride til – det skal kunne findes på Spotify.

Der afvikles A-finaler hvis der er mere end 6 ekvipager i en klasse.

Der afvikles B-finaler hvis programmet tillader det.

DM Gæðingakeppni: For at deltage til DM-Gæðingakeppni i de respektive discipliner skal adgangskravet (se alle adgangskrav) være opnået fra og med DM2017. I B- og A-flok er det hesten, der kvalificerer sig til DM, og den må derfor gerne stille op med en anden rytter, end den der kvalificerede den. I Børneflok, Teenageflok og Ungdomsflok er det ekvipagen, der kvalificerer sig til DM.

Der udbydes A-flok – B-flok – Børneflok (GDC, 10-13 år) – Juniorflok (GDT, 14-17 år) – Ungrytterflok (GDY, 18-21 år). Aldersgrænsen regnes ud fra det kalenderår, hvori man opnår den pågældende alder.

Der rides efter de islandske guidelines, på 300m P-bane.

Rytterlicens til A-klasser og personligt medlem af Dansk Islandshesteforening er påkrævet.

Du kan notere på tilmeldingen, hvilken musik du vil ride til – det skal kunne findes på Spotify.

Der afvikles A-finaler hvis der er mere end 10 ekvipager i en klasse.

Der afvikles B-finaler hvis programmet tillader det.

Danmarksmestre: For at blive danmarksmester og modtage medaljer skal rytteren have dansk statsborgerskab eller være tilknyttet det danske landshold i henhold til FEIFs Sport Nationality by Team Membership. Desuden kræves der:

* Personligt medlemskab af DI

* Indløst rytterlicens til A-klasser

Tilmelding til Sport og Gæðingakeppni: Tilmelding åbner d 1. juni kl. 8:00 på SPORTI, og lukker igen d. 1. juli kl. 24:00.

Deltagergebyr er kr. 2100,- pr. ekvipage. Ved eftertilmelding efter 1. juli stiger prisen til kr. 2800,-. Der kan komme ekstra gebyrer afhængig af valg af boks.

Ved tilmelding af samme hest i både Gæđingakeppni og Sport tillægges et ekstragebyr på kr. 300,-. Da Sport og Gæđingakeppni afvikles samtidig, kan vi ikke garantere at sådan en tilmelding er mulig i forhold til programmet, men vil gøre vores bedste.

Tilmeldingen er inklusiv:
* 1 pakke spåner
* Wrap (6-8 kg pr. dag)
* 1 boks
* 1 adgangsbånd

Bokse og folde
Som noget nyt i år vælger man hvilken stald man vil stå i på tilmeldingen.

Der vil være et ekstra gebyr på mobilbokse på kr. 300.

Ved valg af de lave bokse i Stald 44 gives 100 kr. i rabat. (HINGSTE MÅ IKKE STÅ I DE LAVE BOKSE)

Der er græsfolde til rådighed (GÆLDER IKKE HINGSTE) – husk hegnsmateriale og strømgiver til folden.

Der vil være nattevagt i staldområde og i standareal alle nætter fra onsdag til søndag under DM. Selv om vi gør alt hvad vi kan for at gøre opholdet på DM-pladsen så sikkert og trygt som muligt for alle deltagere, skal i huske at ophold og deltagelse i DM sker på eget ansvar og egen risiko.

Tilkøb, Hotel og Camping
Vi har indgået aftaler om rabat ved brug af et hotel i Herning: * Hvis du ønsker at sove på Hotel Herning, skal du ringe direkte til dem på tlf. 97 22 24 00, eller maile på info@hotelherning.dk.

Hvis du ønsker at leje en campingvogn, skal du ringe direkte til Herning Camping udlejning på tlf. 97121516, spørg efter Bent.

Tilkøb (senest 1. juli) via SPORTI Camping: telt/campingvogn kr. 575,- inkl. strøm torsdag-søndag Rytterhjælper indgangsbillet kr. 175,- for alle dage, ved bestilling sammen med ryttertilmelding Fællesspisning lørdag aften kr. 150,- Ekstra spåner pr. balle kr. 75,-

Fællesspisning: Der vil være fællesspisning og hyggeligt samvær lørdag aften. Billetter købes via tilkøb på SPORTI eller på stævnekontoret.

Billetsalg til DM-2018, Sport og Gæðingakeppni Ønsker du at købe billetter? – så klik her. Pris er kr. 200,- for alle dage, når billetten købes via SPORTI. Medlemmer af DI eller en lokalklub under DI får 25,- rabat per billet, ved køb af billet via SPORTI.

Billetsalget via SPORTI lukker d 11. juli kl. 24:00

Der sælges også billetter ved indgangen fra torsdag den 12. juli, og her vil prisen være: kr. 275,- for alle dage, og 100 kr. for endagsbiletter. Børn under 12 år har gratis adgang. Ved indgang efter kl. 15 vil endagsbilletter kunne købes til halv pris.

Alle skal bære adgangsbånd på stævnepladsen.

Framelding: Frem til ordinær tilmelding lukker (1. juli) tilbagebetales deltagergebyret minus et ekspeditionsgebyr på 250 kr.

Efter 1. juli refunderes deltagergebyret ikke uden gyldig dyrlæge- eller lægeerklæring. Ved tilbagebetaling fratrækkes et ekspeditionsgebyr på 250 kr.

Henvendelse Sport: Henriette Mallin, hmallin@live.dk
Henvendelse Gædingakeppni: Trine Winther: gaedinga@gmail.com

HUSK:
Deltagerpris er ekskl.  SPORTI administrationsgebyr

Organizer contact info

Rideklubben Tvistur og Dansk IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Meeting / starting place

Baneanlægget i Herning
Kaj Zartows Vej 19
7400 Herning
Danmark Show on map Navigate here