Gletta-dag

Saturday 18 August 2018

Kom til Gletta-dag på Dalgaarden (Sepstrupvej 5, 8653 Them), hvor du har mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer sammen med andre Gletta medlemmer og bl.a. deltage i en eller flere af følgende aktiviteter. Vi har Veronika Rauch og Anne Steiner på som undervisere, hvor du som medlem at deltage et af stederne til en medlemspris på kun 175,00 kr. ekskl. SPORTI gebyr.

  • Fælles morgenkaffe med hjemmebagte boller kl. 9.00
  • Rideundervisning (solo) à 30 minutter med Veronica Rauch .
  • Rideundervisning (solo) à 30 minutter med Anne Steiner.
  • Ridetur i området kl. 10.00 – 12.00 med Nanna Rasmussen og Susanne Sten Andersen. Tilmelding pr. mail til marianne@gletta.dk, men ønske om tempo (frisk eller middel). Turen er gratis.
  • Fælles kaffebord (medbring en kage eller boller!)
  • Køb og salg af diverse udstyr (medbring gerne ting, du ønsker at sælge!)
  • Salg af den gode islandske Gandur sårsalve og læderfedt til klubpris
  • Frokost fra ca. kl. 12 - 13: medbring madpakke og egne drikkevarer

Individuel undervisning ved Anne Steiner
En unik mulighed for at få en halv times intensiv eneundervisning eller få redet din hest af den dygtige rytter og instruktør Anne Steiner. Hun blev i 2016 årets guldmedaljevinder i Alrid, derfør har hun redet både sportsklasser og gæðingakeppni samt distance og millitary på "storheste". Det er de islandske heste, der fylder mest i Annes træningsstald "All Equine" i Midtjylland, som hun driver på fuldtid. Lige siden HF har Anne beskæftiget sig på fuld tid med træning og undervisning af heste.

Individuel undervisning ved Veronika Rauch
Veronika Rauch er uddannet IPZV (IslandsPferdeZuchtVerband) B-træner, B-instruktør og ung-hesteberrider i Tyskland. Hun har blandt andet arbejdet ved Lipperthof v/ Uli og Irene Reber.
Nu bor hun i Them hvor hun træner, underviser og rider konkurrencer. I 2017 fik  hun bronze i 4-gang  med hingsten Garpur fra Højgaarden efter kun 6 måneders samarbejde.

Tilmelding til undervisning vil ske efter først til mølle princippet på Sporti.

Bestyrelsen glæder sig til at se jer alle!

På bestyrelsens vegne
Marianne Høj Andersen

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Show on map Navigate here