Løb MOD kræft FOR sundhed

Sunday 3 April 2011

Vi løber mod kræft - løb med!

Kan du løbe 3 km? Eller mere? Ville du gøre det, hvis det kunne redde liv eller bidrage til at sætte øget fokus på betydningen af sundhed og motion?

Den 3. april har du muligheden for at være med til at sætte fokus på sundhed og motion, og bidrage med så meget eller så lidt du kan og vil, til kampen mod kræft, når vi afholder 4 timers løb i Utterslev Mose.

Skal du så løbe i 4 timer? Ja, hvis du kan og vil. Ruten er 3 km lang og du vælger selv hvor mange omgange du vil løbe, i løbet af de 4 timer.

Den officielle start går kl. 11:00 fra Pilesvinget 80 ved Vestmosen og for hver gang du krydser start/mål koster det 10 kr.

Startgebyret er 50 kr. + kr. 10,- pr. omgang (3 km. = kr. 60,-, 6 km. = kr. 70, osv.)

Tilmelding senest den 28. marts på SPORTI.

Eftertilmelding ved start koster 80 kr. + kr. 10,- pr. omgang.

Team Rynkeby cykler for at samle penge ind til støtte for børn med kræft og deres familier. Team Rynkeby har kørt til Paris hver sommer siden premieren i 2001, og hvert år har holdet gennem sponsorer og events samlet penge ind til Børnecancerfonden. I takt med at Team Rynkeby er blevet større, er det indsamlede beløb også blevet større. I 2010 kunne 311 ryttere og 73 servicefolk fordelt på otte danske hold således overrække godt 4,7 millioner kr. til kræftramte børn og deres familier. Men vi har brug for din hjælp til indsamlingen! Læs mere om løbet på her.

Alle de indsamlede penge går ubeskåret til Team Rynkeby's arbejde.

Få lidt motion mens du hygger dig med venner og familie - gør noget godt for din egen sundhed – kom med de forudsætninger og mål du har. Kom og løb med os!

Mange hilsner
Ann-Camilla Kjæmpe
Løbeklubben på Facebook

Organizer contact info

Løbeklubben på Facebook


Meeting / starting place

Vestmosen
Pilesvinget 80
2700 Brønshøj
Danmark Show on map Navigate here