Zombieløbet 2019

Sunday 22 September 2019

Zombierne indtager endnu engang Vallensbæk Mose, når Zombieløbet afvikles for syvende gang søndag d. 22. september 2019 kl. 11.00-18.00. Sluttidspunkt afhænger af antallet af tilmeldte.

Zombieløbet er et oplevelsesløb, hvor løbere skal løbe igennem terræn, mens de bliver jagtet af skræmmende og blodtørstige zombier. Løbet tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne.

Til løbet skal du forlade sikkerhedszonen Vallensbæk Moses trygge barrikader, for at løbe til den næste sikkerhedszone. Du får rig mulighed for at teste din styrke, acceleration og ikke mindst din psyke, når du forsøger at undslippe zombiehorderne i ingenmandsland som leder dig igennem den udfordrende trailrute. Man kan som løber vælge at løbe ruten en gang – 5 km, eller to gange – 10km.

Som Løber skal du navigere dig igennem et zombiebefængt København ved at løbe fra sikkerhedszone til sikkerhedszone og komme i mål uden at blive stoppet af Zombierne.

Som smittet zombie vandrer du hvileløst rundt i jagten på at stille din umættelige appetit for lækker hjernemasse og friskt menneskekød. Er du klar på at arrangere et fedt zombieoutfit, så sørger vi for at du får lagt en superfed make-up og deltager i en zombie workshop. Herefter er du helt klar til at jage de panikslagne løbere for at tage deres liv.

Så er der kun et spørgsmål tilbage, er du Løber eller Zombie?

Se mere på løbets Hjemmeside og følg os på Facebook. Alle os fra Zombieløbsholdet håber i al fald vi ses d. 22/9 2019 til en uforglemmelig dag i det fri.

Køb dine billetter tidligere og få dine billetter billigere! Hvis du køber dine billetter tidligt er det muligt at spare op til 100,- DKr, men du skal være hurtig da prisen er bestemt af tilmeldte deltagere, bestiller du som én af de første, får du en billigere pris!

Priser 
Løbere (max 2100 deltagere) og Zombier (Max 400 deltagere)

 • Tilmelding som deltager 1-25: 250,- DKr
 • Tilmelding som deltager 26-300: 300,- DKr
 • Tilmelding som deltager 301-1500 350,- DKr
 • Tilmelding som deltager 1500+ 400,- DKr
 • Tilmeldinger efter d. 8 September* 400,- DKr

”Tilmeldinger efter d. 8. september inkluderer ikke tidstagning og t-shirt i prisen.T-shirt kan bestilles i din størrelse på dagen, til efterfølgende levering og koster 175.- inkl fragt.”

 • Eftertilmelding på nettet senest d. 21. september 2019: 400 kr 
  Dog ekskl. t-shirt.
 • For 10 km løberrute: +100 kr

Kombi billet – deltag som løber og så zombie

 • Tilmelding til og med d. 8. september 2019: 500 kr

Grupperabat
Hvis du tilmelder flere perrsoner på én gang vil der være grupperabat på købet. Du vil kunne få grupperabat via følgende intervaller:

Rabat trin 1 =  4-9 Personer = 10% rabat
Rabat trin 2 =  10+ Personer = 15% rabat
Rabatten gælder kun for tilmeldinger som deltager 301 og frem.

ALDERSGRÆNSE: Børn under 12 år kan kun deltage i følge med en ansvarlig voksen.

Afbestillingsforsikring
Afbestillingsforsikringen koster 60kr. og giver dig mulighed for: 

 1. At ændre navn og T-shirt størrelse én gang, i tilfælde af du sælger billetten til anden side.
 2. At få pengene retur for billet og evt. tilkøb (Afbestillingsforsikring ikke inkluderet).

Vilkår:

 1. Afbestillingsforsikring gælder frem til d.8 september 2019 kl.12:00
 2. Afbestillingsforsikring gælder kun for 1 billet.

For at få refunderet pengene for din billet, skal du sende en E-mail til info@zombielobet.dk og oplyse dit navn, efternavn, E-mail, Bank, konto og registreringsnummer, samt skrive at du ønsker at Zombieløbet refunderer beløbet for din billet.

Bemærk at Zombieløbet forbeholder ret til at anvende samtlige fotos, der tages i forbindelse med Zombieløbet (herunder også af løbsdeltagere), til brug i forbindelse med bl.a. markedsføring, reklame, sociale medier mv.

Organizer contact info

Zombieløbet


Meeting / starting place

Vallensbæk Mose
Rendsagervej 5
2625 Vallensbæk
Danmark Show on map Navigate here