Nordjylland Rundt 2019

Saturday 15 June 2019

Deltager Info – NORDJYLLAND RUNDT på cykel

”NORDJYLLAND RUNDT på cykel” er cykelløb og cykelmotion på alle niveauer og for alle aldre. Løbet arrangeres af Aalborg Cykle-Ring og CCH Hjørring – to nordjyske cykelklubber, som begge tilbyder cykling for børn og unge, licensryttere og bredden under Danmarks Cykle-Union. Overskuddet fra løbet går til udvikling af børne-, unge- og talentarbejdet i de to nordjyske klubber.

Løbet blev første gang kørt i 1990. Udover de to klubber, er der assistance fra mange frivillige, god støtte fra vores sponsorer, hertil kommer at en række samarbejdspartnere medvirker til at vi kan afholde et godt cykelløb, som vi er stolte af. Det eneste minus, som vi kan komme i tanke om er, at vi som arrangører ikke selv kan ”få lov til” at deltage – det vil vi ellers gerne – da vi elsker cykelsport.

Kom sikkert, trygt og sjovt igennem NORDJYLLAND RUNDT - også selvom du aldrig har prøvet at køre løb før:
Helt nyt er det at vi implementerer RIDERS-konceptet på 75 km-ruten. Dette i samarbejde med DGI Nordjylland. Der etableres grupper med umiddelbar start efter sidste gruppe på 75 km. Én gruppe, eller flere, der kører ruten med en gennemsnitsfart på mellem 25-27 km/t og gruppe/grupper med en gennemsnitsfart på mellem 22-25 km/t. Bliver man hægtet af en foranliggende gruppe, er man velkommen til at hægte sig på én af RIDERS-grupperne. Fartholderen sørger for at alle kommer godt og sikkert med i mål. Fartholder på RIDERS-gruppen giver en hånd til dem der har problemer på ruten - punktering, læ, opmuntring osv. Før RIDERS-gruppen starter, samles gruppen på DGI-standen.

2019-udgaven af ”NORDJYLLAND RUNDT på cykel” køres lørdag den 15. juni 2019.

Tilmelding:
Forhåndstilmelding lukker torsdag den 13. juni 2019 kl. 23.59. Eftertilmelding til løbet kan foretages i Info-centeret, fredag den 14. og lørdag den 15. juni - kun kontant eller MobilePay.

Priser – der henvises til hjemmesiden.

Ved forhåndstilmelding kan startnr. og chip afhentes allerede fredagen den 14. juni i Info-centeret, Gymnastiksalen, Aalborg Kaserner, Hjørringvej 136, 9400 Nørresundby. Der er åbent lørdag den 15. juni kl. 06.30.

Starttider:

  • 200 km start fra kl. 7:30
  • 140 km start fra kl. 9:00
  • 75 km start fra kl. 10:15

Se mere på www.nordjyllandrundt.dk og følg med på www.facebook.com/nordjyllandrundt.

Regler:
”NORDJYLLAND RUNDTpå cykel” er et officielt motionsløb under Danmarks Cykle Union og køres efter unionens motionsløbsbestemmelser. Dette betyder, at færdselsreglerne altid skal overholdes. Hvor der er cykelsti, skal denne benyttes. Med mindre trafikreguleringen anviser andet. Alle kører på eget ansvar. Husk at vise hensyn overfor andre cyklister og trafikanter i øvrigt.

CYKELHJELM er obligatorisk og arrangørerne forbeholder sig ret til at afvise deltagere på disse ruter, hvis de stiller op uden hjelm. Ligeledes må triathlonstyr, enkeltstartsstyr eller styrforlængere ikke benyttes på nogen af cykelruterne og cykler med dette udstyr vil blive afvist inden start. Ryttere, som afvises af disse årsager, får ikke refunderet startgebyret. 

Kontakt: 
info@nordjyllandrundt.dk

Organizer contact info

Nordjylland Rundt på Cykel


Meeting / starting place

Gymnastiksalen Aalborg Kaserner
Hjørringvej 136
9400 Nørresundby
Danmark Show on map Navigate here