Gandur: Kursus Med Dennis og Kristian

Saturday 16 March 2019

Her er en mulighed for, at blive klar til forårets rideture og stævner. Gandur inviterer til et kursusforløb med Kristian Tofte Ambo og Dennis Hedebo Johansen. Som Begge Rider på Topplan og er fast inventar på det Danske landshold. De driver til daglig stutteri Almindingen på Langeland og har Stor erfaring i undervisning af heste og rytter på alle niveauer, med forskellige ambitioner. På Almindingen arbejdes der med heste i alle aldre og på alle niveauer. Lige fra ungheste, skovtursheste til top konkurrence og kårings heste.

Kristian Tofte Ambo er 25 år. Har redet en stor det af sit liv, men har arbejdet med islandske heste på fuldtid de sidste 9 år. Kristian har været udtaget til det danske landshold 5 gange på 3 forskellige heste. Kristian har mange flotte titler og karakter med sig. Her kan bla. Nævnes både guld, sølv og bronzemedaljer fordelt på DM, NM og VM gennem årene. Samt at Kristian i 2016 var vinder, af verdensranglisten for god og harmonisk ridning.

Dennis Hedebo Johansen. Har stor erfaring inden for undervisning og har i mange år levet af, at træne heste på forskellige niveauer. Dennis er tidligere danmarksmester i T.2, 4.1 og 5,1 og har været på landsholdet 9 gange med 5 forskellige heste. Og altid som minimum i top 10 til NM og VM.

Der er plads til i alt 20 deltagere, 10 til hver underviser. Minimum 6 til hver for, at vi kan gennemføre kurset. Vi har 3 bokse til rådighed Hos Lone Sørensen, som er nabo til rideskolen, boksene kan benyttes på skift af deltagerne i løbet af kurset.

Med i prisen er 30 min. ene undervisning, ridehal med fiber bund, kaffe, te og kage. Samt en dele boks som kan benyttes ved ventetid eller et lille hvil til din hest inden hjemturen.

Meeting / starting place
Address: Egum Ride klub, Gl. Egumvej 140, 7000 Fredericia, Danmark - [ see map ]

Organizer contact info

Gandur / Stine Madsen
Toftekæret 8
7100 Vejle
Danmark


 Write to the organizer
 2258 7117
 staldjuh@gmail.com
 Go to website