Gletta: Hyttetur til Rødhus Klit; Jammerbugt

24 - 26 May 2019

Vores nu næsten nye klubtur går igen i år til den suverænt, fantastiske Jammerbugt!

Turbeskrivelse: Vi bor på Rødhus Klit Camping i nogle dejlige hytter med plads til seks, hvor der er bad og wc. Vi regner med, at vi skal være ca. fire i hver hytte. Andre ønsker er også muligt.

Fredag: Vi mødes i løbet af dagen. Hestene komme på fold, der ligger lige op ad campingpladsen. Der er mulighed for at lave separate folde om ønsket (husk eget hegn). Vi fordeler os i hytterne, der er til rådighed fra kl 15. Når alle er ankommet og den friske vesterhavsluft er kommet godt ind i næsen, anretter vi et fælles ta’ selv bord med vores medbragte mad samt drikkevarer. Der bliver selvfølgelig udevejr (vi kan ikke garantere samme temperaturer som sidste år). Vi kan lave bål og sidde i campingpladsens dejlige aflukkede udeareal med borde og bænke. Har du noget, der skal grilles, klarer vi også det!

Kommer du lidt tidligere fredag, er der tid til en lille gå- eller ridetur til stranden. Der forefindes en campingkøbmand. 

Lørdag: Her serveres morgenmad med div. Vi fabrikerer ”smør-selv-madpakke” (sandwich skinke, ost, pølse og brød) til at medtage på den ca.30 km lange guidede ridetur. Der sadles op, så vi kan være klar ca. kl. 09.30. Vi satser på to guider, så det bliver muligt at lave to ridehold.

I år rider vi syd/vestover gennem Tranum-klitplantage, Slettestrand og måske Svinkløv,  og retur ad stranden.

Frokosten indtages et passende sted.

Når vi alle er hjemvendt til hytterne i god behold, er der hyggestund og opladning til festmiddagen.

Søndag: Efter morgenmaden rider vi mod Blokhus, holder en lille pause og vender snuden hjemad mod campingpladsen, hvor der er frokost.

Der pakkes sammen, hytterne rengøres og vi siger på gensyn til næste års ”nye” tur.

Har du lyst til at opleve denne (næsten)nye Gletta-tur ved Vesterhavet så tøv ikke, der er et begrænset antal pladser!

Pris: Hytteovernatning, guidetur og al forplejning (minus fredag og drikkevarer): kr. 945,-. For Glettamedlemmer ydes der en rabat på kr. 100,-, der fratrækkes ved tilmelding .

Frist for tilmelding er den 10. maj 2019. 

De kærligste ishestehilsner
Charlotte H (3012 7458/8683 6250)
Sophus S (2023 4449) 

PS. Har du transportbehov så kontakt Charlotte eller Sophus.

Organizer contact info

Gletta



Se arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Rødhus Klit Camping
Rødhusmindevej 25
9490 Pandrup
Danmark Show on map Navigate here