FITE TREC Denmark TREC Lejr

2 - 3 May 2019

FITE TREC Danmark Lejr d. 2.-3. maj 2019

TREC er for alle ryttere der elsker at ride i naturen og arrangementet er åbent for alle. Vil du lære mere om TREC og prøve disciplinen? Vil du træne i nye omgivelser med sjove naturlige forhindringer?

2-3 maj 2019 afholdes lejr med unik mulighed for sammen med andre at træne alle discipliner i TREC. Du er velkommen uanset om du ikke tidligere har redet TREC eller om du er mere erfaren.

Konceptet for lejren er hyggeligt samvær hvor alle deltager i TREC på lige fod fra start til slut.

Vi kan lære utrolig meget af hinanden. Vi kommer til at ride sammen og træner alle elementer i TREC. Opsætning af baner, forhindringer, POR (orienterings ridning), kompastræning og kortlæsning.

Lejren  vil have udgangspunkt fra Ravnereden i Grønholt Vang i Fredensborg.

Ingrid Helmes fra Holland vil undervise på lejren. Det vil foregå på engelsk, og der vil være mange, der kan oversætte, hvis det er nødvendigt.

Generelle informationer:

Overnatning:
Der er mulighed for at overnatte i telt eller i Ravnereden (shelter) i skoven. Nærmere oplysninger omkring det, når jeg ved, hvor mange, der ønsker at overnatte. Hestene, overnatter udendørs, husk foldmateriale.

Pris:.
Der er mulighed for at deltage 1 dag eller alle 3 dage. Om fredagen tilbydes der træning for de ryttere, der rider udenlandske stævner.

Prisen inkluderer undervisning,  forplejning hele døgnet dog sørger man selv for drikkevare, overnatning for hest og rytter, (medbring hegnsmateriale til at lave fold med og eget telt).  Der er i skoven et dass og der er mulighed for bad og toilet hos Hanne Møller.

Deltagelse for 1 dag = 600,- kr

Deltagelse på hele lejren = 1000,- kr.

Deltagelse af ryttere, der rider udenlandske stævner (kun fredag) = 100,- kr, hvis ikke deltagelse i hele lejren.  Deltagergebyret er mindre, da det dækker frokost og en halv træningsdag.)

Depositum for fold er obligatorisk Opkræves af arrangøren på dagen ved tjek ind: 200,- pr. hest (tilbagebetales når fold er tjekket og i rengjort stand)

Tjek ind Kan foregå fra tirsdag eftermiddag eller tidligt onsdag morgen.

Tjek ud: søndag eftermiddag efter stævnet, hvis du ønsker at deltage i stævnet, ellers fredag aften.

Alle deltager i oprydning under hele lejren.

Hestepas samt gyldig vaccinationsbog vises ved tjek ind. Ved tilmelding acceptere man at overholde Tro- og love erklæring, den skal derfor ikke udskrives og afleveres.

Tilmelding er bindende. Deltagergebyr refunderes ikke. Det er tilladt at sælge sin plads.

Min. 13 deltagere hver dag og max 20 deltagere i alt, dog kan der være flere ryttere om fredagen.

Om arrangementet aflyses tilbagebetales deltager gebyr, dog ikke SPORTI gebyr.

Organizer contact info

FITE TREC Denmark, c/o Dansk IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Meeting / starting place

Ravnereden
Grønholt Vang
3480 Fredensborg
Danmark Show on map Navigate here