Gletta-dag

Sunday 14 April 2019

Kom til Gletta-dag på Dalgården (Sepstrupvej 5, 8653 Them), hvor du har mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer sammen med andre Gletta medlemmer og bl.a. deltage i en eller flere af følgende aktiviteter. Kom med eller uden hest.

Vi har Veronika Rauch og Ellen Hvidt på som undervisere, hvor du som medlem kan deltage et af stederne til en medlemspris på kun 175,00 kr. ekskl. SPORTI gebyr.

  • Fælles morgenkaffe med hjemmebagte boller kl. 9.00
  • Rideundervisning à 30 minutter med Veronica Rauch .
  • Intro til alrid, spring og/eller dressur à 30 minutter med Ellen Hvidt.
  • Ridetur i området kl. 10.00 – 12.00 med Pernille og Frederikke (gratis). Tilmelding pr. mail til marianne@gletta.dk, men ønske om tempo (middel eller frisk).
  • ”Op på hesten” er en ridetur i området kl. 13 – 15 med Maria Munk. Det er en skridttur for den forsigtige rytter eller dig som ønsker en stille tur. Dette foregår på egen hest eller på lejet hest fra Dalgården.
  • Køb og salg af diverse udstyr (medbring gerne ting, du ønsker at sælge!)
  • Salg af den gode islandske Gandur sårsalve og læderfedt til klubpris
  • Frokost fra ca. kl. 12 - 13: medbring madpakke og egne drikkevarer
  • Fælles kaffebord (medbring en kage eller boller!)

Intro til alrid, spring og/eller dressur – undervisning med Ellen Hvidt

Ellen Hvidt er dobbelt danmarksmester i alrid på hingsten Hárekur fra Isafold. Undervisning vil være en blanding af let dressur, træning i balance og spring med gode råd til træningen derhjemme. Der rides på Dalgårdens ovalbane. Ellens hjemmeside: www.equina.dk 

Rideundervisning ved Veronika Rauch
Veronika Rauch er uddannet IPZV (IslandsPferdeZuchtVerband) B-træner, B-instruktør og ung-hesteberrider i Tyskland. Hun har blandt andet arbejdet ved Lipperthof v/ Uli og Irene Reber.

Nu bor hun i Danmark hvor hun træner, underviser og rider konkurrencer. I 2017 fik hun bronze i 4-gang med hingsten Garpur fra Højgaarden efter kun 6 måneders samarbejde. Se desuden Veronikas hjemmeside: https://www.facebook.com/staldvr/

Undervisningen er meget baseret på dressur-øvelser, dvs. hesten skal være lydhør overfor hjælperne i alle gangarter. Hun tager udgangspunkt i den enkelte ekvipages behov og ønsker og formå ofte at fange rytterne der hvor de er. 

Op på hesten – ridetur ved Maria Munk
Denne ridetur starter med opsadling kl. 13.00, der rides tur fra ca. 13.30 – 15.00. Turen er lavet til forsigtige ryttere og de som ønsker en helt stille tur. Det kan være dig som er blevet forskrækket over et uheld eller lign. og ønsker at kommer under en instruktørens trygge vinger, så det her du skal med. Der kan rides på lejet hest af Maria eller der kan rides på egen hest.

Bestyrelsen glæder sig til at se jer alle!

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Show on map Navigate here