Gletta: Lovns Bredning og Ringriderdyst

Sunday 23 June 2019

Tid: kl. 10.00-16.30

Sted: Hos Conni Døes, Skovgårdsvej 10, Ulbjerg, 8832 Skals.

Tilmelding på Sporti.dk, som lukker 15. juni 2019.

Prisen er 30 kr. (+ gebyr til SPORTI og + 100 kr. for ikke medlemmer), som dækker morgenmad, kaffe og the. Øl og vand kan købes til fair priser.

Medbring: Frokostkurv og gerne eget hegn, så din hest kan gå på fold før og efter turen. 

Om turen:
Det er utrolig smukt og forfriskende anderledes at ride ved Lovns Bredning. Det kan I opleve på første hånd denne juni-lørdag, hvor vi byder velkommen til en herlig tur i strandkanten langs fjorden og et smut op til Ulbjerg Klint. Her er de skønneste udsigter og tid til at hygge, snakke og beundre.

Vi starter dagen med rundstykker og morgenkaffe kl. 10.00 på terrassen. Der efter sadler vi op og rider ud ca. kl. 11.

Vi rider ca. 2 timer. Hvis vi bliver 20 eller flere, deler vi op i to hold, hvor det ene hold rider i frisk tempo og det andet mere roligt. Hvis vi kun rider på et hold, rider alle i roligt tempo. Forrytter er Conni Døes.

Undervejs er der indlagt en øl- og vand pause.

Når vi er hjemme fra turen puster vi lige ud i 5-10 minutter, skyller munden og gejler hinanden op til årets ringriderdyst! Og der bliver virkelig kæmpet! Rundsavene roterer på albuerne, og pist væk er den ellers så joviale Gletta-ånd… ;-))

Efter den benhårde konkurrence parkerer vi de skumsvedte gangere og spiser vores medbragte mad. Under frokosten kårer vi årets ringrider konge, dronning, klaphat, og hvad vi ellers finder på.

OBS: Hvis under 10 tilmeldte fra Gletta forbeholder vi os ret til at aflyse turen: Derfor hank op i hinanden og KOM FRISK!

Vi glæder os til at se jer! 

Venlig hilsen
Conni Døes (tlf. 40 30 71 94) og Lea Molbech Simonsen

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Connie Døes
Skovgårdsvej 10
8832 Skals
Danmark Show on map Navigate here