Rasmus Møller Kursusrække vinteren 2019/2020 4/4

25 - 26 April 2020

Rasmus på Sjælland: Vil du for alvor have fat om dine udfordringer som rytter?

Det er er med kæmpestor glæde og en hel del begejstring, at vi nu kan tilbyde et helt uddannelsesforløb med the one and only Rasmus Møller Jensen.  Det hér er din helt unikke mulighed for at give dig selv en oplevelse, der for alvor kommer til at flytte dig som rytter.

Du inviteres til et helt nyt koncept på Sjælland, hvor du får et sammenhængende uddannelsesforløb med Rasmus.

Vi har været heldige at få Rasmus til Sjælland 4 gange i løbet af vinteren 2019/2020. Sådan sikres du opfølgning og fastholdelse af dine nye ryttervaner, og den læring du tilegner dig = MAX udbytte.

Dato for kursus 4:
25.-26. April 

De øvrige kurser finder du også hér på Sporti og de kører:
7.-8. december
19. januar
1. marts

Hvor?
Vi træner i det store lækre ridehus på Landbrugsskolen ved Roskilde. Der er gode adgangsforhold med trailer og der er store lyse bokse til 6 heste, og naturligvis en god og moderne bund i ridehuset til vores arbejde med hestene. 

Hvem?
Du kan læse alt om Rasmus på hans website, men du kender ham sikkert allerede som en af de allerdygtigste ryttere i verden med utallige mesterskabstitler, en bestseller bog og naturligvis Icehorse festivalen og mange, mange kåringer og træningsforløb bag sig. 

Hvad?
Forvent koncentreret træning af en af landets dygtigste ryttere og mest efterspurgte undervisere, uanset om du vil være klar til stævnerne, forberede en hest til kåring eller hvis du er træt af grisepas på din skovturstølter. Du kan forvente kvalificeret sparring og teamwork med Rasmus og selvfølgelig alle os andre på holdet.

Du rider 30 minutter alene med Rasmus på undervisningsdagene.

Jeg vil med!

Reservation = betaling af de kurser du vil med på.  1700 pr todages kursus og 900 for endagskurser inklusiv ridehus, kaffe/te og snaks  – Af hensyn til planlægningen kan der ikke afbookes, men du er velkommen til selv at sælge din plads såfremt du bliver forhindret i at deltage.

Boks a 275,- pr dag inklusiv strøelse. UDEN SLUTMUGNING pr. 6. oktober.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på kurset. 

Mange hilsner
Maria
Brøndumhus

Organizer contact info

Maria Brønnum


Meeting / starting place

Landbrugsskolen
Ledreborg Allé 50, Lejre
4000 Roskilde
Danmark Show on map Navigate here