Unge-Camp DM og Landsstævne 2019

11 - 14 July 2019

Velkommen til Unge-camp for unge frivillige til DM/Landsstævne 2019

Igen i år afholder vi Unge-camp for frivillige børn og unge til Danmarksmesterskaberne/Landsstævne 2019 i Herning i dagene d. 11.-14. juli. Fire fede dage fyldt med frivilligt arbejde, heste og hygge med et hestetossede folkefærd. 

Team Unge-camp er en gruppe af 25 frivillige børn og unge i alderen 11-17 år, der har lyst til at hjælpe til ét af Danmarks største stævner for Islandske heste på Landsskuepladsen i Herning.

Team Unge-camp er ét af de mange teams i hjælpergruppen der bl.a. har arbejdsopgaver som ledvogtere, indpiskere, samle skrald, hjælpe med forplejning og holde pladsen ren og pæn under hele DM.
Camp’en har sin egen plads på campingpladsen, hvor der er mulighed for at opholde sig, hygge sig i pauserne, hænge ud med hinanden, holde teammøde eller måske spille bold.

Som en del af team Unge-camp får du: forplejning alle fire dage, gratis indgang, plads i camp’en (i eget telt eller campingvogn) og hjælpertøj.

For at være en del af team Unge-camp er det vigtigt at du:

  • Har været hjælper til større stævner før
  • Har været ledvogter før
  • Kan arbejde sammen med andre
  • Deltager i teammøderne
  • Bor i Camp’en i telt eller campingvogn
  • Har godt humør og elsker at hjælpe 

Hjælpertjansen vil være omkring 3-5 timer om dagen og det er derfor vigtigt, at man ud over vagterne selv kan få tiden til at gå på pladsen, da dagene er lange og stævnet er i gang fra morgen til aften. Vi holder som udgangspunkt teammøde morgen og aften, og ellers vil børnene have vagter i løbet af dagen. Campingbilletten i Unge-camp’en er kun for deltagere i Unge-camp’en, hvilket betyder, at familiemedlemmer og/eller bekendte ikke kan benytte sig af deltagernes campingbillet på pladsen, da denne kun er forbeholdt deltagere i  Unge-camp’en. 

Pladserne er knappe på campingpladsen, så kender du nogen af de andre deltagere eller ønsker at lære nogle nye at kende? Så anbefaler vi, at deltagerne går sammen om sovepladserne i telt eller campingvogn, så alle kan være i camp’en.

Så har du lyst til at indgå i det fedeste team, få nye venner for livet og opleve DM/Landsstævne 2019 helt tæt på, så tøv ikke med at melde dig til. Selvom du skal deltage som rytter eller ej, er der plads til alle og vi sørger for, at der er tid til både stævne, hygge og vagter.

Tilmeldingen til Unge-camp 2019 åbner via SPORTI og vil være efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen åbner d. 6/6 kl. 20.00 og lukker d. 16/6 kl. 20.00. Tilmelding som frivillig hjælper er naturligvis gratis.

Maks deltagerantal er 25 og der vil blive oprettet en venteliste.

Har du allergier eller andre vigtige informationer til arrangørerne, bedes du skrive det i feltet ”Bemærkninger til arrangøren” på tilmeldingen.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til Amalie Tangsgaard: islandshest.ungecamp@gmail.com, der er teamleder for Unge-camp.

Organizer contact info

Tvistur, Skeifa og Dansk IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Meeting / starting place

Baneanlægget i Herning
Kaj Zartows Vej 19
7400 Herning
Danmark Show on map Navigate here