Gletta-mesterskaberne 2019 på Dalgården i Them

Saturday 14 September 2019

Gletta-mesterskaberne 2019 på ”Dalgården” i Them

lørdag 14. september

Atter skal vi være sammen omkring traditioner – i den bedste ”Glettaånd” - hvor enhver yder sit til, at vi alle får en god dag sammen. Dalgården byder på fine rammer for at holde mesterskaber, som vi allerbedst kan lide det i Gletta: ”Hård” konkurrence, seriøs ridning, hygge og hestesjov. Du kan være med til stævnet selvom du ikke har lyst til ”ovalbane-fræs”, men gerne vil være med til at lege i Glettadiciplinerne.

Du behøver ikke have DI-rytterlicens for at deltage i mesterskaberne, men du skal selvfølgelig være aktivt medlem af Gletta. Der kræves ingen tro og love erklæring, MEN, vi forventer, at din hest er sund og rask. Der er plads til max. 40 heste (som skal være renracet islandsk hest).  Du kan som sædvanligt både ride tølt- og gangartskonkurrencer, og du kan dyste i vores særlige Glettadiscipliner. Gangartskonkurrencer: Reglerne finder du på Glettas hjemmeside samt i blad nr.3.

Du kan deltage i én tølt- og én gangartsklasse, og selvfølgelig i alle de Glettadicipliner, du har lyst til. Vi har hyret særdeles kompetente dommere, der ganske vist ikke har DI ́s dommeruddannelse, men er dygtige til at vurdere rytter og hest. Glettadicipliner: Behændighed, 4-gang stafet, Øltølt - og ikke mindst! – Smukkeste gangart. Disse klasser bliver ligeledes bedømt af kompetente – men også strenge, en anelse uretfærdige (og muligvis bestikkelige) Gletta-dommere.

Du kan efter-tilmelde i alle Glettadicipliner, ved at skrive dig på en liste til mesterskaberne som hænger på stævnepladsen.

Det gyldne piskeris er en meget VIGTIG Gletta-konkurrence. Du møder op lørdag eftermiddag ca kl.14.30 (helst uden hest...) og indleverer din drøm af en skøn, sød, fuldfed, cremet, raffineret... kreation af en kage til konkurrencen. Alle er dommere ved fælles kage- og kaffebord, uha, uha vi glæder os. Og den kage, der får flest stemmer kåres med den fineste vandrepokal, som er designet og kreeret af Rikke Oppermann!

Ryttermøde kl. 8.30: Vi forventer, at alle ryttere deltager i ryttermødet, hvor I får diverse praktiske oplysninger om konkurrencer, ”husregler” på Dalgården osv. Stævneledelsen tildeler alle tilmeldte ryttere en tjans på ”tjanselisten”– praktiske opgaver, som du skal deltage i at løse, for at vi sammen kan få stævnet til at fungere godt for både deltagere, arrangører og folkene på Dalgården. Besøgende opfordres ligeledes til at tage en tjans. Det er tilladt at bytte tjanser indbyrdes, men man er selv ansvarlig for at sikre, at en anden møder op hvis man er forhindret i sin tjans, da afholdelse af klasserne afhænger af dette. Programmet bliver ca, som du ser her. Den endelige tidsplan og startrækkefølge bliver offentliggjort på hjemmesiden www.gletta.dk et par dage inden mesterskaberne løber af stablen, og den vil være opslået på pladsen.

Program:
KL. 8.30 Ryttermøde og orientering om startrækkefølger på opslag 
Kl. 9.00 T.8 Senior 
Kl. 9.15 T.8 Junior 
Kl. 9.30 T.5 
Kl. 9.45 T.6
Kl.10.15 4.5 senior 
Kl. 10.45 4.5 Junior 
Kl. 11.15 4.3
Kl.12.00 Frokost
Kl. 13.00 Finaler T.8 senior T.8.Junior T.6 4.5 senior 4.5 junior 4.3
KL.15.00 Fælles kaffe, te og kagebord med kåring af Gletta ́s gyldne piskeris. Husk din hjemmebagte kage til dysten!!
Kl. 15.30 Behændighed, Smukkeste gangart, Øltølt og Firgangsstafet.
Kl. 17.30 Afslutningsparade med præmieoverrækkelser. Kåring af årets Glettamester.

FÆLLES OPRYDNING og farvel!

Adresse: ”Dalgården” Sepstrupvej 5, Them

Indkvartering – hest: din hest kan gå gratis på fællesfold for henholdsvis hopper og vallakker, eller den kan gå på seperatfold (100kr), som vi opstiller for dig på forhånd. HUSK, at angive dit valg ved tilmelding. Du kan leje en boks inkl. strøelse for 250kr, hvis din hest har eksem eller andet behov for at stå inde. Hingste SKAL stå i boks. Du skal selv holde rent i boksene under mesterskaberne, men udmugning efter er med i lejen. Boksene findes i ridehallen. Der er i alt 10 bokse – og hingste har førsteret. Medbring selv hø, foder og spand til din hest.

Mangler du transport til din hest? Efterlys kørelejlighed på Glettas side på Facebook eller kontakt Ole Nygaard –mail: ole@gletta.dk, mobil: 23454904.

Info vedr. Glettas festlige "stævnebuffet". Som altid skal vi selvfølgelig have en festlig og hyg'lig frokost til årets stævne. Vi skal alle være med til at bidrage til buffeten, så medbring jeres livret eller opfind en spændende ret, som I synes, vi andre skal smage. Gletta giver rugbrød og smør. Charlotte sørger for, at maden er klar til frokostpausen. I bedes aflevere jeres ret til hende senest et kvarter før frokost. Der vil stå et afleveringsbord i ridehallen med nogle flamingokasser på. Bon appetit. ALLE – både store og små –hjælper til: vi forventer, at både tilskuere og ryttere giver en hånd med til forskellige opgaver og oprydning. Arrangementets succes afhænger af, at alle bidrager. Meld dig derfor  påtjanselisten som hænger på stævnepladsen. Vi skal også huske, at Dalgården er Maria og hendes families hjem, så vi skal alle bidrage til at aflevere det pænt og ryddeligt igen.

Køb og salg: der vil også i år være mulighed for at sælge/købe dit hengemte/eller ubrugte (hesterelaterede) udstyr –måske kunne andre få glæde af det. Sæt et skilt på med navn, mobil og pris på. Du laver selv salgsarbejdet og scorer selv fortjenesten.

Tilmeldinger: Al tilmelding og betaling skal ske online på Sporti.dk: 

Priser: 
Stævnepris voksen 200,- kr. 
Stævnepris børn og unge under 16 år 100,- kr. 
Leje af boks 250,- kr. 
Seperatfold 100,-kr. 

Har du spørgsmål, så læs beskrivelsen én gang til før du kontakter: Tilmelding til konkurrencer: ”Det gyldne piskeris”: Praktiske spørgsmål om ankomst indkvartering osv: Ole Nygaard – mail: ole@gletta.dk, mobil: 23454904.

Vi glæder os til et hyggeligt mesterskab Bente Lauritsen, Marianne Høj Andersen, Poul Pagaard, Sophus Stenild, Ole Nygaard, Charlotte Hallstrøm, Iben Johansen og Maria Munk.

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Show on map Navigate here