Midtjysk føl- og plagshow 2019

Sunday 15 September 2019

Endnu engang bydes der velkommen til det traditionsrige Midtjyske Føl- og plagshow, søndag den 15. september 2019 kl. 09.

Traditionen tro, har Rideklubben Birken endnu engang indvilliget i at stille faciliteter til rådighed, så vi kan invitere jer til årets bedste følshow, også denne gang med den kompetente dommer Bjarne Poulsen ved roret.

Birken holder på dagen åben i Café Sveik, som har alt godt til ganen – både vådt og tørt – og til yderst fornuftige priser.

Der er plads til 55 heste i år, og vi ser selvfølgelig gerne både føl, 1 års, 2 års og 3 års – hopper, hingste og vallakker. Hvis din hest er til salg, så nævn det ved tilmeldingen, så kommer det med i programmet.

Sidst på dagen vil der blandt alle klassevinderne blive kåret: DAGENS BEDSTE ISLÆNDER!

En gentagelse fra de foregående år, kåres DAGENS SØDESTE ISLÆNDER. Dette ved hjælp af tilskuer-afstemning. Så kom og vær med til at finde dagens absolut sødeste ismule   Vinderen bliver fundet i blandet de bedste 8 heste. Altså det bedste hingsteføl, hoppeføl, 1 års hingst, 1 års hoppe, 2 års hingst, 2 års hoppe, 3 års hingst og 3 års hoppe.

Priser:

  • 350,- for den første hest
  • 300,- for hest nr. 2- derefter.

Medhensyn til boksene, så har vi lavet et nyt koncept. Vi har valgt at lave formiddagbokse, eftermiddagsbokse og heldagsbokse.
Når boksene forlades skal de tjekkes for, om de er rengjort, hvis det er tilfældet får man 100 kr tilbage – der vil stå tjekker ved stalden.

  • Formiddagsbokse for 1 års, 2 års & 3 års : 225 kr.
  • Eftermiddagsbokse for føl: 225 kr.
  • Heldagsboks: 300 kr

Fold pris: 100 kr – man sørger selv for materiale

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 8. september 2019.

Informationer kan findes både på hjemmeside og Facebook side.
På vores Facebook side vil der komme oplysninger omkring sponsor og eventuelle andre små oplysninger (dog bliver vigtige oplysninger også sendt ud på mail, hvis man nu ikke har Facebook)
Følg Midtjysk føl- og plagshow på Facebook

Praktiske oplysninger: 

  • Der er plads til selv at opstille mindre folde, hvis man ikke har fået boks. Materialer skal selv medbringes. Foldene må maks. Fylde 4x4 meter. Der betales 100 kr. for fold, som er et depositum, som man får tilbage hvis man har rengjort sin fold.
  • Det er ligeledes tilladt at have hesten i/ved egen hestetrailer.
  • Skriv gerne hvis der deles boks med anden tilmeldt hest.
  • Alle heste bliver, som udgangspunkt fremvist alene, men man er altid velkommen til at fremvise 1 års, 2 års eller 3 års, sammen med en anden. Dette kan være en anden deltager, som vil blive bedømt på samme tidspunkt, eller en selvskabshest hjemmefra. Dette skal bare oplyses min. 20 minutter før, til speaker.
  • Vi stiller driver til rådighed, men ønsker man selv at drive sin hest rundt – så er man velkommen til dette. Dette skal bare oplyses, når hesten kommer på banen.
    Hvis man ikke selv driver hesten, så bliver det vores driver der bliver brugt og de driver efter hvad dommeren ønsker at se.
  • Det er ikke tilladt at opholde sig på græsbakkerne – da de ikke kan holde det til.
  • ALLE ejer/fremviser skal komme og tjekke deres heste ind, når de ankommer. Bliver hesten ikke tjekket ind, kan den ikke fremvises. Flere oplysninger om hvem der skal tjekkes ind til, kommer på mail en uge før.
  • ALLE bokse skal rengøres ved aflevering – man får depositum tilbage ved rengjort boks. Der kommer til at være en tjekker, som kan findes ved staldene – flere oplysninger om personen en uge før.
  • Parkering skal ske på den angivet parkeringsplads – kort kommer en uge før.
  • Rengøring af folde og bokse, indebær at fjerne klatter, hø, foder og eventuel halm
  • OBS OBS OBS Det er IKKE muligt at komme til Birken, fra øst siden. Det vil sige fra den side hvor Bjerregrav, Klejtrup mm. Ligger, da der er vejarbejde året ud. Du kan derimod sagtens komme fra Løvel siden, Skals siden eller Møldrup siden – vi ligger kort op omkring spærret vej inden, så der er frisk reminder og oversigt over det.

Midtjysk føl og plagshow har lavet nyt tiltag. Hvor du kan få din hest kåringsvurderet. Følg link for flere informationer: https://www.sporti.dk/event/activity.php?id=6709

Vel mødt til en hyggelig dag i Islænderhestenes tegn!

Organizer contact info

Midtjydsk Føl- og Plagshow


Meeting / starting place

Birken
Herredsvejen 3
8832 Skals
Danmark Show on map Navigate here