Thors Vintertræningsstævne

Tuesday 5 November 2019

Thor holder Vintertræningsstævne i ridehuset 5 gange i løbet af vinteren.

Tirsdag d. 5. november 2019 rider vi tølt-klasser. Træningsstævnerne er for både erfarne stævneryttere og for dig som gerne vil prøve at ride stævne for første gang, for dig der trænger til at komme i gang og for dig som skal have gang i unghesten. I november og januar  rider vi tølt-klasser, i december og marts rider vi 4-gangsklasser. Sæsonen afsluttes med et heldags-stævne/kursus i ridehuset, hvor der også er teori om stævneridning og regler. Det er træningsstævner, dvs. der kræves ikke rytterlicens, der er ingen kvalifikationskrav, altså fri tilmelding til alle klasser.

Det er samme dommer, Trine Lassen, alle gange, som mellem udtagelsesheat og finaleheat giver rytterne feedback, så man kan bruge det som et forløb til at udvikle sig henimod sommerens stævnesæson.

Alle ryttere kommer til at ride 2 gange, udtagelse og finale-heat, med 3-4 ryttere på banen ad gangen, der er ikke oprykning fra øvrige finale-heat til A-finale. Der uddeles dog rosetter til alle. Der rides i øvrigt efter gældende FIPO og dansk ridereglement. Der rides udtagelsesheat fra kl. 17.15, ca. kl. 18.30 er der pause, hvor der kan købes suppe, brød, kolde og varme drikke, fra ca. kl. 19. er der finale-heat, afslutning og roset-uddeling ca. kl. 20.30. Der er gratis adgang for tilskuere.

Pris pr. klasse for Thor-medlemmer kr. 150, kr. 200 for alle andre, ekskl. gebyrer, samme rytter kan max. tilmelde sig med 2 heste, startgebyrer refunderes ikke. Der er begrænset deltagerantal, så først til mølle princip gælder. Sidste frist for tilmelding er d.28. oktober 2019 kl. 23.59.

Startliste og endelig tidsprogram offentliggøres på Thors hjemmeside og facebook-side ca  4 dage før stævnet. Thors folde kan frit benyttes, der er faste pæle, så husk hegnstråd, og der kan frit opsættes folde under hensyntagen til parkering.

Husk at det er tidligt mørk, indcheck og opsætning af folde kan ske fra kl. 16. Alle bedes rydde folde for hestemøg og evt. hø, og ryd generelt op efter jeres hest og jer selv. Der er begrænset mulighed for opvarmning, men alle indledende heat starter med at rytterne får 3 minutters opvarmning i ridehuset.

Alle ryttere skal give en hånd med i de praktiske opgaver. Meld jer selv som ledvogter, indpisker, sekretær osv når ikke I skal ride eller når I bliver spurgt, så vi kan få stævnet til at glide.

Vi glæder os til at se jer i ridehuset, på stævneudvalgets vegne Jette.

Organizer contact info

Islandshesteklubben ThorSe arrangørklubben på SPORTI

Thor

Meeting / starting place

Uglestrupgade 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Show on map Navigate here