Gári: På sporet af røverne fra Rold

28 - 29 May 2011

Kun for medlemmer af klubben Gári

28.-29. maj 2011 indbyder Gári til en helt fantastisk weekend-tur i en af landets mest sagnomspundne skove, nemlig Rold Skov.
Og det til alt andet end røverpris!!!

Vi har allieret os med værtsparret Jytte og John Sigfredsen i Arden, som til den beskedne pris af 550 kr. vil sørge for både logi og forplejning til mennesker og heste, foruden at Jytte selv stiger til hest og guider os gennem skovens labyrinter og styrer os sikkert uden om det værste røverpak.

Jytte og John bor så at sige i skovens baghave, så turen udgår fra deres hjem. Heste og trailere vil kunne blive parkeret hos naboen, som har en gård med tilhørende græsmarker.

Mødetidspunkt: Lørdag den 28. maj kl. 9.30 på adressen Birkevej 15 i Arden.

Værtsparret byder på et lille velkomsttraktement med kaffe, te og brød.

Klokken 11 starter turen, og der er lagt op til en rute på 25-30 kilometer første dag, så både heste og ryttere bør være i god form.

Klokken 13 er der frokostpause. Frokosten leveres ude i skoven og består af hjemmelavede lune frikadeller og kold kartoffelsalat. Hertil øl eller sodavand, og der sluttes af med kaffe og lidt sødt. Der vil selvfølgelig også blive sørget for vand til hestene.

Herefter går turen videre.

Lørdag aften bydes der på grillmad, kød med hjemmelavede kartoffelbåde, salat, brød, øl, vin eller vand til maden. Kaffe og kage og drikkevarer til senere på aftenen må vi selv sørge for. Så hvem har lyst til at bage en kage?

Overnatningen foregår dels i en lejlighed, som værtsparret har indrettet til gæster, dels i overetagen på stuehuset. Der er sengepladser og madrasser, men ved ekstraordinær stor tilslutning kan det blive nødvendigt at supplere med et godt telt til de yngste, som så bedes medbringe luftmadrasser eller liggeunderlag.

For alle overnattende gælder det, at man selv medbringer sovepose/dyne og hovedpude.

Under lejligheden er der et hyggeligt rum med brændeovn, hvor vi kan spise og opholde os. Der er to toiletter med adgang til bad. Har nogen musikinstrumenter eller sanghæfter, så medbring dem gerne.

Søndag morgen 29. maj er der morgenmad med brød, ost, müsli, juice, kaffe, te mv.

Søndagens rute bliver på ca. 15 kilometer.

Start: Klokken 10.30

Klokken 13 gøres der holdt og spises frokost.

Også om søndagen bringes frokosten ud i skoven. Menuen lyder på flutes med kylling, bacon og salat eller flutes med æg, rejer og tomat. Desuden er der øl, vand og kaffe – og igen selvfølgelig vand til hestene.

Der er græsmarker og hø til hestene. Yderligere foder må man selv medbringe.

Samlet pris for ophold for hest, rytter incl. forplejning jfr. beskrivelsen er: 550 kr. Heraf udgør ophold og hest 200 kr. og mad og service 350 kr.

Leje af hest: Kærgården Islænder lejer gerne heste ud til ryttere, som ikke har egen hest. Prisen for to dages leje er 500 kr. per hest. Transport aftales individuelt med Per Henrik og Kathrine på Kærgården.

Trailer-liste: Privatpersoner med egen trailer, som har plads til overs, bedes sætte et opslag op i rytterstuen, så ryttere uden transportmulighed kan lave en aftale.

Tilmelding og betaling: Foregår via SPORTI.

Tilmeldingsfrist: 15. maj 2011. Tilmeldingen er bindende, og betaling refunderes ikke, hvis man ikke kan komme. Skulle ens hest blive halt før turen, er det muligt at deltage i den sociale del af arrangementet (spisning, overnatning m.v.)

Først til mølle: Der er en maks-grænse for antal overnattende gæster hos Jytte og John. Så pladserne vil blive fordelt ud fra først til mølle princippet.

Jens Braarup, formand, Gári’s aktivitetsudvalg

Organizer contact info

Islandshesteforeningen GáriSe arrangørklubben på SPORTI

Gári

Meeting / starting place

Birkevej 15
9510 Arden
Danmark Show on map Navigate here