Jörfi Hedeland DRL ABC-Mesterskabsstævne

Saturday 3 October 2020

Jörfi Hedeland inviterer til Mesterskabsstævne på Hedeland. Stævnet har DLR-status, hvormed ryttere kan opnå kvalifikation til DM 2021. Stævnet er et 2-dages stævne og der rides A-finaler. B-finaler afvikles i det omfang der er plads i programmet.

Der rides efter det på tidspunktet gældende reglement og de nye FEIF-vaccinationsregler for ranglistestævner. Se mere på www.islandshest.dk. OBS! På grund af DRL-status skal du være opmærksom på at din hest skal være halvårsvaccineret uanset hvilken klasse du rider.

Vi udbyder følgende klasser:
Sport A (DRL):   T1, T2, 4.1 og 5.1
Sport B (DRL):   T3, T4, 4.2 og 5.2
Sport C:             T5, T7, 4.3 og 4.5

Herudover udbydes følgende pasklasser: PP1/stilpas og P2/speedpas

Der vil være max. tre ryttere på banen ad gangen i B og C klasser (det er alle klasser undtagen 4.1, 5.1, T1, T2 og pasklasserne). Der oprettes venteliste.

Der er 5 dommere i alle discipliner og dommerholdet er:

 • Karin Hassing (DK – FEIF)
 • Lise Galskov (DK – FEIF)
 • Helle Brendstrup (DK – nat.)
 • Jannie Havshøj (DK – nat.)
 • Rebecca Dahl McBirnie (DK – nat.)
 • Yderligere dommer (DK – klub)

Deltagerbetalingen består af grundbeløb 350 kr. (for aktive medlemmer af Jörfi 250 kr.). Dertil 200 kr. pr. disciplin - for A-klasser dog 275 kr. og for pasklasser 150 kr. Hertil kommer betalingsomkostninger til SPORTI.

Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales deltagerbetalingen ubeskåret. Herforuden refunderes KUN startgebyr ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring, dog opkræves et gebyr på 100,00 kr. Ændring af hest eller rytter (ikke begge dele), klasseskift og voltevalg kan ændres indtil den 24/9 kl. 20.00, hver ændring koster 200 kr. Herefter kan der ikke foretages ændringer. Ændringer og øvrige spørgsmål kun på mail til: nete64jo@gmail.com.

Jörfi´s eget, fantastiske køkkenhold vil være på pladsen med dejlig og hjemmelavet mad – under behørigt hensyn til gældende Covid19-restriktioner. Alle deltagere bedes medbringe egen stol.

Alle de udbudte klasser bliver afholdt uanset deltagerantal. Hvis der er nok juniorer/ungryttere oprettes særskilte klasser til disse. 

Aldersgrænserne er følgende og regnes ud fra det kalenderår, hvori man opnår den pågældende alder:

 • Juniorer: op til 15 år
 • Ungryttere: 16-21 år
 • Seniorer: 22 år og ældre

Program offentliggøres ca. en uge før stævnet og husk at der kan forekomme ændringer frem mod stævnet. Startlisterne er først klar senest en time før hver start og hænges på opslagstavlen på pladsen.

Der vil i programmet være et afgrænset tidspunkt for tjek-in og der bliver ikke mulighed for at lave særaftaler om andre tidspunkter for tjek-in. Tjek-in skal være sket senest en time før klassens start.

Ved tilmelding accepterer du at være hjælper under stævnet og i hele tidsrummet for stævnet. Vi har ikke mulighed for at trække hjælpere ind udefra, jf. retningslinjer for håndtering af arrangementer afholdt under Covid-19 (se nærmere nedenfor). Det betyder også, at hvis du melder fra inden stævnet, så har du som udgangspunkt stadig en hjælpertjans. Alle deltagere kan blive tildelt mere end én hjælpertjans for at få puslespillet til at gå op. Hjælperplan vil blive offentliggjort i dagene op til stævnet.

Vi appellerer generelt til, at du som deltager nøje overvejer, hvilke henvendelser til klubben og stævneledelsen, der er nødvendige. Vi får rigtig mange henvendelser og det tager alt sammen tid og energi fra planlægningen af stævnet. Vi beder derfor alle vores deltagere om at vise ekstra forståelse og fleksibilitet i disse lidt mere besværlige stævne-tider. På forhånd tak!

Du får ved tjek-in tildelt en nummereret fold (de kendte faste) – og de skal efterlades RYDDEDE FOR MØG, HALM OG HØ (ALT DER IKKE VAR DER DA DU KOM). Sker dette ikke, opkræves 500 kr. Man må kun bruge den anviste fold – ikke den ved siden af eller andre steder. OBS! der kan være giftige planter på foldene og du er selv ansvarlig for at fjerne dette inden du tager folden i brug.

Hedelands bokse er desværre ikke længere brugbare. Derfor lejer vi stævnebokse á 850 kr. inkl. en pakke spåner, som kan bestilles samtidig med tilmeldingen. Boksene skal bundmuges efter brug. Det koster 500 kr. hvis du forlader en boks, der ikke er pænt ryddet.

Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads.

Hvis der ønskes fold til hingste, vil vi søge at tildele fold uden direkte nabo, husk derfor at oplyse i tilmeldingen, hvis du tilmelder en hingst og ønsker fold. Hingste må kun overnatte i boks.

Hesten er til enhver tid dit ansvar også hvis den overnatter på Hedeland. Du er velkommen til at campere på anvist område under stævnet.

 

VIGTIG INFO VEDR: CORONA:
Klubbens politik for håndtering af Corona udsendes til alle deltagere inden stævnet, og det er et krav at alle på pladsen har læst denne nøje og til alle tider følger de anvisninger, der fremgår af denne samt øvrige opslag på pladsen samt meddelelser fra speaker. Manglende overholdelse af dette vil medføre bortvisning fra pladsen – såvel klubben som alle dommere modtager bøder, såfremt vi ikke alle sammen overholder gældende retningslinjer.

I udgangspunktet må kun de tilmeldte ryttere befinde sig på stævnepladsen. Alle andre henvises til de markerede tilskuerpladser, hvor de skal opholde sig siddende i egen, medbragte stol under hele stævnet. Ryttere under 18 år kan, såfremt dette er strengt nødvendigt, tilmelde én rytterhjælper pr. deltager. Dette skal ske ved tilmelding så vi har mulighed for at holde et overblik over det samlede antal deltagere. Rytterhjælpere vil også blive tildelt hjælpertjanser, da hver person på pladsen, optager pladsen fra en eventuel anden deltager eller heldagshjælper.

Hold dig opdateret på klubbens Facebook-side og i mails udsendt til deltagerne fra Sporti.

Tilmeldingen starter den 30/8 kl. 20.00 for aktive medlemmer af Jörfi og den 6/9 kl. 20.00 alle øvrige. Tilmelding slutter når der er fyldt op – dog senest den 24/9 kl. 20.00.

Kontaktpersoner:

 • Stævneleder: Nete Jørgensen (jorfi.formand@gmail.com)
 • Hjælperansvarlig: Camilla Mehlsen (jorfi.kasser@gmail.com)

Vi glæder os til et par hyggelige dage😊

Organizer contact info

Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Meeting / starting place

Stærkendevej 226 A
2640 Hedehusene
Danmark Show on map Navigate here