Glettastævne 2011

27 - 28 August 2011

Kun for medlemmer af klubben Gletta

Nedtællingen til årets Glettastævne på Båstrup Mosegård er begyndt. Vi glæder os allerede. I år bliver det stort. Vi har jubilæum og skal fejre det med en stor fest med partytelt, forrygende mad, herlige drikke, levende musik, og dans til den lyse morgen. "Det bliver svedigt", udtaler vores formand Inge Ramsing.

Før og efter festen skal der rides og ses på heste. Vi skal som altid se skønne ryttere på flotte heste. Der kan rides almindelige stævnediscipliner med DI-dommere, og der kan dystes i vores særlige Gletta-discipliner. I år har vi udvidet vores udbud og glæder os meget til at prøve de nye konkurrencer: Grisepas de Luxe, Smukkeste gangart og 3-gang.

De almindelige stævneklasser rides efter FIPO med de særlige danske tilføjelser (læs evt. Ridereglement på www.islandshest.dk under Dokumenter). Vi kan med stolthed præsentere et fremragende DI-dommerhold bestående af Gitte Hove, Hanne Bjerre, Marie Louise Christiansen og Søren Kaihøj. Der kræves rytterlicens for deltagelse i disse klasser.

Til vores egne Gletta-konkurrencer og i juniorklasserne for ryttere på max. 14 år kræves ikke rytterlicens. Vores Glettaklasser er beskrevet nedenunder, og de bliver bedømt af meget kompetente, strenge, men uretfærdige Glettadommere.

Vi er et lukket klubstævne, så man skal være medlem af Gletta (og have betalt kontingent) for at deltage. Der er plads til max. 40 heste til stævnet, så for at flest muligt skal have mulighed for at være med, kan hver rytter kun starte med én hest til stævnet.

Stævneplanen med rækkefølgen af klasser og finaler fremgår af bladet her – se nedenfor. Den endelige startrækkefølge bliver offentliggjort på hjemmesiden www.gletta.dk et par dage inden stævnet og vil være opslået på stævnepladsen.

Hesten kan gå på en stor fællesfold, eller du kan selv opsætte separatfold, husk at medbringe hegnsmateriale og strøm. Du kan ankomme med hestene fredag aften, men dette skal aftales i forvejen med vores værter. Så ring til Kjems tlf. 86 53 81 04 inden du kører hjemmefra med hesten.

Check-in lørdag morgen fra kl 8.30 i rytterstuen. Alle ryttere melder deres ankomst her.

Vi forventer at både tilskuere og ryttere giver en hånd med, for stævnets succes afhænger af vores alles indsats! Der er lavet en arbejdsplan, som alle deltagere skal huske at skrive sig på, når de kommer. Der kan camperes på plænen, brug toiletvognen, spar på vandet og husk, at Båstrup Mosegård er Iben og Åge Kjems private hjem, som Gletta ”låner” i stævnedagene.

Samtidig med der konkurreres på banen, giver stævnet også mulighed for andre hyggelige aktiviteter. Vi laver et køb/salg arrangement lørdag og søndag i frokostpausen, hvor du kan købe eller sælge brugt rideudstyr. Tøm loftet for alt det, du ikke bruger, måske er der andre lige mangler sådan en dims. Du sætter selv prisen, laver arbejdet og scorer fortjenesten.

Stævneafgiften er 400,- inkl. græspenge. For voksne ryttere er prisen for festmiddagen 100,- for juniorryttere 75,-. For andre voksne festdeltagere er prisen 200,- pr. kuvert og for børn under 15 år 100,- pr. kuvert.

Tilmeldingen til stævnet er online via SPORTI. Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at henvende dig til Mimi på telefon 26 79 79 30 eller e-mail mimi@gletta.dk 

Der åbnes for tilmeldinger fredag d. 1 juli.
Sidste tilmelding er mandag den 15. august.

Vi glæder os til et hyggeligt stævne og en dejlig rytterfest!

Åge og Iben Kjems, Preben Bügel, Maria Ammitzbøll og Per G. Johansen, Nanna Richter, Jette og John Korsbak, Margit og Julie Gerlings, Bo Simonsen, Inge Ramsing, Mimi Mehlsen

Oplysninger vedr. tilmelding til Gletta-stævne

Priser:

  • Startgebyr inkl. foldplads 400 kr
  • Rytter jubilæumsfest middag m. dans - voksen 100 kr
  • Rytter jubilæumsfest middag m. dans - junior (max 14 år) 75 kr
  • Jubilæumsfest middag m. dans - voksen 200 kr
  • Jubilæumsfest middag m. dans - barn (max 14 år) 100 kr

RID-klasser:
T.1 svær tølt T.5 middelsvær tølt T.8 let tølt T.8 junior for ryttere max 14 år.
4.1 svær firgang 4.3 middelsvær firgang 4.5 let firgang 4.5 junior.
Du bliver bedt om at angive om du vil ride højre eller venstre volte i T5, T8, 4.3 og 4.5. 

Glettaklasserne:
Grisepas de Luxe - 3-gang - Smukkeste gangart - Øl-tølt - 4-gangs stafet - Behændighed.
Eftertilmelding kan ske i: Grisepas de Luxe, Smukkeste gangart, Øl-tølt, 4-gangs stafet og Behændighed.

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Båstrup Mosegård
Fårbjergvej 23
8660 Skanderborg
Danmark Show on map Navigate here