Austri: Agility hos Sjællands Horse Park

Saturday 3 April 2021

Agility er en sjov og lærerig måde at introducere din hest for forskellige typer forhindringer og opgaver. Charlotte Lemming har Sjællands bedste Mountain Trail Horse Park og hun skriver følgende om hendes bane:

“Til dig som gerne vil snuse til mountain trail, men uden de store forpligtelser og ambitioner. Du og din hest får prøvet kræfter med parken, i trygge omgivelser og udfordringerne matches til jeres niveau.
Her får du grundig intro, og vi får startet dig og din hest sikkert op. Efter intro træner alle In-hand, og der afsluttes med ridning, for de som ønsker det, eller der kan trænes videre Inhand.
Der undervises i gruppe, men med udgangspunkt i den enkelte ekvipage.

Instruktøren vil til enhver tid hjælpe dig med at vurdere om din hest er klar til en forhindring eller ej, og det er ikke et krav at alle heste udfører alle forhindringer – der trænes altid med godt horsemanship og tilpasset den enkelte ekvipage. Vi forbeholder os til enhver tid ret til at afholde en ekvipage fra udvalgte øvelser af sikkerheds hensyn.”

Hvem kan så deltage? Det kan alle, som har mod på at lære noget nyt! Din hest skal være almindeligt håndterbar, vi starter fra bunden og tilrettelægger undervisningen individuelt. Unge heste ned til ca. 2 år er velkomne, de skal dog være velstimulerede og have erfaring med at være i byen.

Børn under 12 år er velkomne ifølge med voksen.

Du modtager grundig intro til øvelserne, hvorefter vi starter fra jorden i grime og et godt tov, gerne 3-4m.

Efter arbejdet fra Jorden, er det muligt at ride, dit ridegrej bør derfor være tæt ved hånden – fx i traileren som er parkeret tæt på banen. Hvis du ønsker at fortsætte fra jorden er dette også muligt.

I undervises i 2 hold af 7-8 heste pr hold. Et hold formiddag og et hold eftermiddag.

Tid: Lørdag den 3. april 2021 fra kl 9-12 (hold1) og igen fra kl 13-16 (hold 2)

Sted: Sjællands Horse Park, Hvalsøvej 27, 4320 Lejre

Pris 410 kr pr deltagere for medlemmer af Austri + SPORTI gebyr
Pris 450 kr for ikke-medlemmer + SPORTI gebyr

Tilmeldingsgebyret refunderes kun hvis du eller din hest bliver syg og kan dokumentere dette med dyrlæge-/læge erklæring.

Tilmelding starter 5. januar 2021 kl 20.00 for medlemmer af Austri og åbner for Alle 8. januar kl 20.00.

Tilmeldingen slutter 23. marts ved midnat.

Maks. 16 deltagere

Praktisk:
Tidsplan/hold sendes til alle deltagere på mail inden kursusdagen.

Der er mulighed for at have sin hest på en af Charlottes opstillede folde, men der henstilles til at hestepærer og foderrester fjernes inden du forlader pladsen.

Hesten skal være vaccineret efter gældende
regler.

Organizer contact info

Alridsfællesskabet AustriSe arrangørklubben på SPORTI

Alridsfællesskabet Austri

Meeting / starting place

Sjællands Horse Park
Hvalsøvej 27
4320 Lejre
Danmark Show on map Navigate here