World Toelt 2022 - Sportskonkurrencerne

25 - 26 February 2022

Så er det tid til at tilmelde sig World Toelt, som afholdes i Odense Kongres og Kulturcenter – Arena Fyn.

Verdens største indendørs islandshesteshow slår endnu en gang dørene op d. 25. og 26. februar 2022 og vi er klar til at lave et brag af et show med nogle af verdens absolut bedste ekvipager!
Efter en periode med nedlukning har vi sat alle sejl til for at lave et brag at et show i 2022.

Der vil som vanligt blive udbudt fire klasser i sportskonkurrencen og igen er det T.1, T.2, 4.1 og 5.1 der er på programmet.
World Toelt er ikke et ranglistestævne, men et show hvor de bedste konkurrerer om de prestigefyldte finalepladser!

Adgangskrav
De adgangsgivende karakterer skal være opnået som et gennemsnit på mindst to karakterer, indenfor 3 år, og begge resultater skal være registreret på den nuværende WRL-liste. Det er ekvipagen der skal være registreret med de adgangsgivende karakterer.
Således bliver minimumskravene i 2022:

 • T.1: 6,7
 • T.2: 6,4
 • 4.1: 6,7
 • 5.1: 6,0

Tilmelding
Tilmeldingen foregår via www.sporti.dk og åbner 15. oktober 2022 kl. 8.00.
I sportsklasserne er der ca. 30-35 ekvipager i hver klasse og de 25 pladser sælges via Sporti efter ”først til mølle”.
De resterende pladser uddeles til World Toelt 2020 vindere, verdensmestre og wildcards.

Dommere
Der vil i 2022 være et dommerhold bestående af 5 FEIF dommere.  Vi har fået tilsagn fra Johan Häggberg, Jens Füchtenschnieder, Ann Fornstedt, Petur Jökull og Britta Hassel.

Forhold
Alle deltagere har adgang til indendørsboks på 2,5x2,5m og nem adgang til vand. Boksene vil være klar fra torsdag den 24. februar klokken 12.00 og skal forlades senest søndag den 27. februar klokken 10.00. Du skal ikke tømme boksen inden den forlades.
Rytterne har pladser i ryttersektionen i arenaen ved indgangen til banen.

Der vil være adgang til indendørs opvarmning på 20x40 bane med samme underlag.

Der vil være åben for træning på banen i arenaen torsdag 15.00-20.00 og ellers henvises der til opvarmningsbanen, der er åben så længe der rides show i arenaen.

Præmier
Der vil ligesom de foregående år være præmier på spil i sportskonkurrencerne. I 2022 er der præmier til de tre bedst placerede i hver klasse til en minimumværdi af:

 1. præmieværdi: 1000 EUR
 2. præmieværdi: 500 EUR
 3. præmieværdi: 250 EUR

Startgebyr
Prisen for ryttertilmeldingen er 3.500 dkr og inkluderer partoutkort til ryttersektionen i arenaen, indendørsboks samt slutudmugning. Denne pris gælder for tilmelding til én klasse. Eftertilmeldingsgebyr dkr. 300.

Ønsker man at tilmelde samme hest til en yderligere klasse koster dette 800 dkr og forudsætter selvfølgelig at rytteren også her har opnået kvalifikationskrav.

Navnet på den deltagende hest skal oplyses ved tilmelding, da det er vigtigt for os at vi ved hvilke heste vi kan promovere på hjemmesiden. Skulle det ske at en anden hest medbringes oplyses dette hurtigst muligt til arrangørerne.

Hotelværelser
Odense Congress Hotel ligger op ad Arena Fyn. Vi har reserveret værelser til World Toelt 2022, som skal bookes via www.sporti.dk sammen med tilmeldingen.

Refundering
I forhold til refundering oplyses det at startgebyret kun refunderes hvis eventet bliver aflyst.

Vigtig info

 • Medbring originalt hestepas og vaccinationskort.
 • Deltagende heste skal være mindst seks år.
 • World Toelt sætter etikken i højsædet. - Der er løbende kontrol af udstyr og skoning i området omkring Collecting Ring ved en dommer.
 • De regerende World Toelt mestre rider sidst i den pågældende klasse og de regerende verdensmestre rider næst sidst i den pågældende klasse.
 • Startrækkefølge sker ved lodtrækning og startlister fås ved ankomst
 • De fem bedste heste i hver klasse samt vinderen af B-finalen er kvalificeret til A-finalen.
 • Ønsker du at ride til noget bestemt musik skal du notere det på tilmeldingen og det skal være muligt at finde på Spotify.

Mere information
Hold dig opdateret på www.worldtoelt.dk og kontakt os endelig for mere information.

Sekretariat: info@worldtoelt.dk

Arena Fyn
World Toelt 2022 finder sted i Arena Fyn, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. Arena Fyn er nem at komme til via E20. Ved ankomst finder du sekretariatet, tjekker ind og viser hestens papirer, inden du læsser af.

Med håb om et fantastisk arrangement, tillader vi os at sige på gensyn og at vi glæder os til endnu en gang at byde jer velkommen til to forrygende dage i Arena Fyn i februar 2022.

Vel mødt,
Holdet bag World Toelt

Meeting / starting place

OCC Odense
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark Show on map Navigate here