Gletta: Junior Stævnetræning

13 March - 24 April 2022

Glettas juniorudvalg har sammen med Frederikke Jakobsen lavet et forløb til stævnetræning. Det er tanken at man skal deltage i begge arrangementer og også gerne ride Gantis stævne, men ellers må man også gerne være med på sidelinjen denne dag. Vi ønsker at skabe et hyggeligt og lærerigt fællesskab blandt klubbens juniorryttere.

  • Søndag 13. marts fra kl 10-16:
    Undervisning med Frederikke Jakobsen med fokus på at blive bedre og lære teknikker og regler omkring stævneridning. Denne dag vil der både være teori og undervisning på banen, men naturligvis også masser af hestehygge og kagespisning imens de andre rider.
  • Søndag 24. april:
    Træningsstævne på Gantis Bane i Laven. Denne dag har vi lavet en aftale med sportsdommer, Søren Kaihøj, som vil komme og give konstruktive tilbagemeldinger. Her vil man sammen med Frederikke få tips og tricks til opvarmningen og forberedelser og derefter kan man ride sit program og få gode kommentarer med hjem.
  • Søndag 8. maj:
    Så er der Gantis Hyggestævne, hvor Frederikke også vil være til at hjælpe med gode råd og hep. Her vil vi lave en fælles lejr for Glettas juniorer og her er alle naturligvis velkomne.

Prisen er 400 kr ekskl. sporti gebyr, for hele forløbet, både undervisningsdagen, træningsstævnet og hjælpen til Gantis stævne. Ønsker man at deltage i Gantis stævne skal man selv tilmelde sig dette og betale særskilt.

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Høje Sejetvej 3
8654 Bryrup
Danmark Show on map Navigate here